Miért nem lehet látni a mikulást nyáron, ősszel, és tavasszal?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 18:44
41/48 anonim válasza:
Mi? nyáron nem lehet látni? Akkor ki ül most mellettem?
42/48 anonim válasza:
a mikulás nem létezik hüjegyerek hogy létezne már!
kiszámoltam hogy ha egy éjszaka alatt körbejárná a földet akkor kb. 2000000000 KM/H-val kéne mennie és akkor szétégne mert ekkora sebességnél felforrósodik a levegő
43/48 anonim válasza:
A válaszokból úgy látom azért van akinek leesett, hogy a kérdező csak "szórakozik".
45/48 anonim válasza:
43/45 képzeld, van olyan kategória, hogy "Egyéb kérdések" és alkategória: "Humor" bár ez sztem egy kicsit sem humoros -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-""""""""""""""""""""""""2
46/48 anonim válasza:
azért nem lehet látni azt a 200 kilós embert akinek a zsírja van pirosra festve mer nem létezik XD
ha meg nyáron látod akkor túlórázik XD
47/48 anonim válasza:
Nyáron a Mikulás-szigeteken nyaral. Tavasszal meg a Húsvét-szigeteken. Ősszel már indul hazafelé:)
48/48 anonim válasza:
Chuck Norrissal alszik a Holdon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!