Mit csinál szerintetek egy Manó a Télapó mellett?
Apukám hosszú évek óta jár óvodákba, kórházakba, anyaotthonokba, családokhoz Télapózni(-teljesen ingyen mielőtt valaki ezt látná benne.)
Az idén a lányom kitalálta hogy ő szeretne lenni a Télapó manója.
Ti mit szólnátok ilyen esetben, ha az igazinak tűnő Télapóval menne egy kislány manó?
És szerintetek mit csinálhat ott, vagy mi lehetne a dolga?
Köszi
A Télapó segédje.
Én aranyosnak gondolnám. Szerintem semmi kivetnivaló nincs benne és nem hiszem hogy bármelyik gyerkőc kifogásolná :)
Szerintem nagyon aranyos ötlet.
Adogathatja a kis ajándékokat, segíthet vinni a zsákot, vagy a rénszarvasok ételét is (pl. lehet a kezében egy répa, stb.) vagy ,,pnaszkodhat” hogy sokat dolgoznak :)
Undorító, amerikábú átvett libsis baromság ez a manóskodás. Én nem fertőzném a lànyomat ilyen szennyel amit a Soros haza pénzelt azért, hogy elterjedjen itt is.
Másodszor meg nem mikulás, hanem Szent Miklós. Ez a mikulásos baromság is onnan a fertőből terjedt át ide. Hányni tudnék.
Szent Miklós egyedül élt és adományozott sokat szegény sorsú családoknak.
Ez a jelmezbálosdi meg manósdi meg sok csokit a gyerekeknek hadd romoljon a foga meg hadd vigye el a cukor a kölyköt 30 évesen ez Szent Miklós történetének a meggyalázása.
Nahát! Nem is tudtam, hogy a Mikulásról is Soros tehet, és hogy a manó libsi! Bearanyoztad a napom, köszi! :D
Amúgy tájékoztatásul közlöm, hogy Amerikában (pontosabban USA-ban, mert Amerkia egy földrész, nem egy egyesült államok, ahol van még az USA-n kívül többek között Brazilia, Chile, Kanada, Mexikó stb.) nem csak libsik vannak. USA-ban van két nagyobb párt, Republikánus és Demokrata párt.
USA-ban egyébként a Mikulás nem csokit osztogat, hanem karácsonykor ő hozza az ajándékot (és nem "Jézuska", ami gondolom, szintén libsi találmány szerinted, és ugyancsak Soros fizeti le Jézuska propagandát :D ).
A piros ruhás Mikulás a 19. század elején kezdett elterjedni, és a 19. század végére már teljesen el is terjedt. Ha azt mondod, hogy arról is Soros tehet, hát menthetetlenül hülye vagy, ami nem személyeskedés, hanem szomorú ténymegállapítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!