1 hét múlva jön a Mikulás és várjátok már Mikulás ajándékát?
Én tönkretettem tavaly a gyerekek Mikulását és gyermekkorát :(
Megkért sógorom, hogy öltözzek be Mikulásnak, hogy a puják hadd örüljenek, erre bemegyek, ide rohan az egyik gyerek és lerántja a szakállt rólam (tipikus gyerekcsíny: húzd meg a Miki szakállát)
Mind elkezdtek sírni, természetesen ezután a Jézuskában sem hittek... Úgyhogy nekik emiatt kimarad ez a szép dolog az ünnepekből :(
Pedig csak magamra visszaemlékezve, hogy még 12 évesen is hittem benne és, hogy vártam én... Te atyaisten :(
Túl korán tudták meg az igazságot ezek a szegény gyerekek.
Nagyon nem várom ezeket az ünnepeket emiatt amit tavaly okoztam.
"1 hét múlva jön a Mikulás és hozni fogja Mikulás csomagot! Ebben az évben jó vagy rossz ember voltál?"
Igyekszem jó lenni, de nem mindig sikerül.
"Várjátok, mit fogtok kapni a Mikulástól?"
Hogy várom az túlzás, de amit hoz, az meglepi lesz. :)
#5-nek: Azt nem lehet mondani, hogy a karanténra való tekintettel (vagy valami más indok), téged kért meg a mikulás, hogy helyettesítsd? Csak hogy még egy picit higgyenek a mesében...
Karácsonykor is lehet mondani, hogy te/ti vagytok a megbízottak, mert sok a feladata a Jézuskának...
Persze, ez csak egy opció.
Mindannyian szeretünk hinni a csodákban, a mesékben, aztán egyszer csak a mese megfakul, a csoda elveszíti a fényét, varázsát, és aztán eljön a felnőtt kor, amikor meg az a csoda, ha valaki, valamiben még tud hinni, legyen az bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!