Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak velem szúrtak ki ennyire...

Csak velem szúrtak ki ennyire a szüleim?

Figyelt kérdés
Lényeg ma jöttek rokonok ebédelni meg hát ugye ajándékozni. Már alig vártam, hogy elmenjenek erre itt aludnak. Ígyis alig bírjuk ünnepekkor egymást oszt még a nyakunkon vannak egy teljes napot! Nekem megkellett osztanom a szobámat uncsitetyámmal meg a csajával aki maradjunk annyiban, hogy egy büdös pesti r*b@nc akinek csak a kocsi meg a money kell. Itt alszok egy sz@r matracon a földön ők meg az én kényelmes ágyamban. Mondhatom csodálatosan sz@r. Tiszta veszekedés volt az egész nap a politika miatt és még éjszaka is hallgatnom kell ahogy ezek ketten az ágyamban fogdossák egymást. Mindent megadnék, hogy eltakarodjanak. Remélem azért ti nem cumiztok annyira, mint én.
2018. dec. 25. 23:55
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy azért találták ki szüleim ezt az itt alvós hülyeséget, hogy összébb hozzák a családot.
2018. dec. 25. 23:56
 2/13 anonim válasza:
89%
Fekudj be kozejuk :)
2018. dec. 25. 23:57
 3/13 A kérdező kommentje:

hahahahahahaha

az kéne még

2018. dec. 25. 23:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt már részem hasonlóban..:D

Hát, ezzel nem nagyon lehet mit csinálni. Ki kell bírni ezt az egy napot. Az ember nem válogathatja meg a családját.

2018. dec. 26. 00:00
 5/13 anonim válasza:
7%

Engem bizony Isten nem érdekelne, elmennék a mosdóba. Majd mondanám nekik, hogy nagyon fáradt vagyok és azonnal is alszok, s csak érezzék nyugodtan otthon magukat, mert nagyon mélyen alszol és semmire sem ébredsz fel.

A telefon kameráját bekapcsolni.

Majd reggelre lesz egy csudajó videód :D :D :D :D :D

2018. dec. 26. 00:19
 6/13 anonim válasza:
9%
Azt nem értem miért kell elhoznia a barátnőjét akit 1 hónapja ismer??? Jövőre már úgyse lesznek együtt.
2018. dec. 26. 00:35
 7/13 anonim válasza:
94%
Hát ha a rokonodról egy ilyet csinálnál kedves utolsó előtti elég nagy suttyó degenerált ember lehetsz.
2018. dec. 26. 01:37
 8/13 anonim válasza:
92%

Valószínűleg a szüleid nem azt akarták, hogy veled kib*sszanak. De miért akarod, hogy ennyire elmenjenek? Anno valamikor kib*ssztak veled vagy rosszat akartak neked? Vagy antiszociális vagy?

Én is antiszociális és „embergyűlölő” vagyok. De valószínűleg (mint nekem), ezzel csak neked van gondod. De attól, hogy annyira nem ismered/szereted őket, el kell viselned vagy jobban megismerni/szeretni őket. De ennél van egy sokkal egyszerűbb módszer. Szólsz a szüleidnek, hogy te ezt nem akarod.

2018. dec. 26. 01:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, ma elmennek és visszakapod az ágyadat :)

Takaríts ki, húzd át az ágyneműt és olyan lesz a szobád, mint új korában.

2018. dec. 26. 09:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Én meg tudom érteni a kérdezőt.

Ez nem arról szól, hogy a segge ki legyen nyalva, de illene megkérdezi előtte, hogy nem e gond, ha az ő szobájában szállásolják el a fél pereputtyot. Engem az ilyenek zavvartak, hogy elvileg az én otthonom, én szobám. Mégis nekem kell alkalmazkodni egy helyzethez amit nem is én akartam.

Meg az egésznek a mondanivalója, hogy te vagy a fontos mindaddig míg nem jön az első vendég.

2018. dec. 26. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!