A szüleim azt mondták, hogy bármit kérhetek Karácsonyra, akár mit. Szerintetek mit kérjek? 15/L
Figyelt kérdés
Igazából nem vagyunk gazdagok, csak anyáék elég sokat spóroltak Karácsonyra, hogy megkaphassuk amit akarunk a két tesómmal. Amire én vágyok azt nem lehet megvenni, ugyanis barátokra és normális osztálytársakra vágyom. :(2014. dec. 13. 18:58
1/9 A kérdező kommentje:
Amiket szeretek: rajzolás, animéket nézni, ruhákat, parfümöket, smink kellékeket, hajlakkokat stb.
2014. dec. 13. 21:48
2/9 anonim válasza:
szerintem akkor kerj valami sminkcuccot, koromlakkot, hajgondoritot.. vagy amire vagysz
3/9 anonim válasza:
Esetleg MondoCon belépőt, cosplayes cuccokat és parókát is kérhetsz.
6/9 anonim válasza:
Telefon, tablet, sminkek, ruhak, parfumok, ekszerek, cipoket. Amire szukseged van azt kerjel :))
7/9 anonim válasza:
Kérj olyan ajándékkártyát ami a kedvenc üzleted/id be szólnak
8/9 anonim válasza:
Barátokat és normális osztálytárst is lehet venni de én tabletet kèrnék vagy valami ilyesmit.
9/9 anonim válasza:
én ballagásomra fogok kérni egy saját samsung laptopot :D nekem nagyon szükségem lenne egy saját gépre . te is azt kérd amire szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!