Karácsonyra kérhetek hörit?
volt nekem 5 dzsungáriai törpe és 2 aranyhörim mindegyiket jól tartottam, csak öregek voltak :SSS van ketrec meg minden. csak azokat kikéne pucolnom. és milyen fajtát kérjek?:S és hova tegyem, mer van egy szoba kutyám is de én tudok mindenkire időt szakítani..
14/L
és hova tegyem, mer van egy szoba kutyám is de én tudok mindenkire időt szakítani..
Ha nem tudsz rá időt szakítani akkor minek kérnél? Egyáltalán a kutya miért van? Ne tartson olyan állatot aki nem tud vele eleget foglalkozni. Nekem ez a véleményem.
Második nekem meg az a véleményem hogy aki nem tud olvasni ne okoskodjon:-)
égés!
HÖRCSÖG
amúgy én hörit is használom.. XD
a ,hörcsögös' vagyok: csak viccnek szántam :P...de látom vetted :D x) Amúgy nekem tengerimalacom van és kutyám is aki a házban van velünk,és még sosem bántotta a kutya a t.malacot!! Sőt volt amikor kiszökött és a kutyám találta meg! Csak figyelte és próbálta ott tartani ahol volt.
Simán elférnek!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!