Igaz, hogyha elmúlik karácsony, a szeretet lángja halványabban ég?
Figyelt kérdés
2018. dec. 23. 12:14
3/10 anonim válasza:
nálam karácsonykor ég halványabban, mert ki nem álhatom
4/10 anonim válasza:
Nálam karácsonykor sem ég semmilyen láng, mindenkit utálok!
5/10 anonim válasza:
Mi ez a baromság megint? Ahhoz, hogy szeressem azt, akit egyébként is szeretek, nem kell karácsony, sem más ünnep. Akit eddig is utáltam, karácsonykor is utálni fogom.
6/10 anonim válasza:
Nem
1 évben nem egy nap kell kedvesnek lenni..
7/10 anonim válasza:
Szerintem ma már ne hallgass több karácsonyi dalt ;) elérted a limitet
8/10 anonim válasza:
EZ HÜLYESÉG, NEM IGAZ A KARÁCSONY ELEVE NEM A SZERETET ÜNNEPE. EZT CSAK A HITTÉRÍTŐK TALÁLTÁK KI, HOGY BEVONJÁK AZ ATEISTÁKAT ÉS A NEM KERESZTÉNYEKET IS MEG AZOKAT AKIK NEM HISZNEK A MESÉBEN.
9/10 anonim válasza:
Akkor mi a karacsony kedves utolso? A kapitalistak unnepe? :D minden csak nezoponz kerdese... csak ram ne eroltesd a tiedet :D
10/10 anonim válasza:
ma 15:47
"mi a karácsony"
Állitólag jézus nem is ilyenkor született,nem voltam ott tehát akár igaz is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!