Mit vegyek anyukámnak illetve tesómnak Karácsonyra?
Tudom, ez a 25.000.ik kérdés láttam olyat hogy pl csináltassak közös pólót, de annak sajnos 1 hét az elmészülési ideje itt, hát még Karácsony előtt.
Valamit anyukámnak?
Kb 10.000ft-om lenne rá
Szeret olvasni,de inkább kiveszi könyvtárból ha kell neki valami,szóval az annyira nem jó ötlet
Eléggé spórolós vagy hogy mondjam
Nekünk mindent megvesz amit megtud,de magának mindig pl akciós ruhákat vesz,meg ilyesmik
Valami ötlet esetleg? 49éves amúgy(sminkelni nem sminkel)
Tesóm, 20 éves fiú
Rá egy 5-6 ezret szánnék még,vettem már neki egy párnát 5 ezerért, de még kéne mellé valami
Másik városban tanul, szóval 3 éve nem lakik velünk,úgyhogy nem igazán tudom,hogy mit kéne vennem neki
Nagyon örülnék ha segítenétek😁❤
16/l
Nem azt írtam😊
És sajnos nem Pesten lakok(még a közelében sem)
Anyukádnak esetleg valami könyvjelző? én tavaly kaptam egyet fém és nagyon szép kelta minta van rajta :) Ha hord ékszert esetleg valami ezüst fülbevaló stb meg valami kis édesség :)
A tesódnak nem tudom :D ha esetleg valami sorozat-rajongó akkor pl. póló, bögre stb :)
Köszönöm
Egy kis városban lakok,nincsen semmi jó bolt,csak ilyen penny,lidl,stb.
Szóval az is gond,hogy nincs hol venni nelki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!