Karácsonykor fontosak az ajándékok?
Pár éve eléggé lecsúsztunk anyagilag, főleg a nyáron költözéskor, ma anyu azt mondta, hogy nem tud ruhákat, meg ajándékot is venni nekem karácsonyra, ezért válasszak. (Persze a ruhát választottam, mert már szakadt volt a kabátom és a cipőm, és ezeket fontosabbnak tartottam)
Viszont egy kicsit bánt, hogy idén se lesz ajándékom. Persze kapok cuccokat az évben, amiknek örülök, de az nem karácsonykor van...
Viszont azt is tudom, hogy a karácsony nem az ajándékról szól, ezért bűntudatom van amiatt, hogy még is akarok kapni valamit...
Félre értések elkerülése végett, nem sajnáltatni akarom magamat, csak leírtam a helyzetemet, mert nagyon rossz érzés, hogy "követelőzők" ugyan akkor tudom, hogy idén is borzasztó karácsonyom lesz, és már kezdem megutálni.
Próbálom megértetni magammal, hogy a szeretet a legfontosabb, de akkor is jól esne ajándék...
Karácsony miatt sokak mennek el fodrászhoz, de ő inkább itthon csinálja meg a haját arra az időre. Ahogy én is. No mindegy.
Elég ha vagatni kell menni, az is van vagy 5-6e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!