Minek örülnétek lányok, nők, hölgyek karácsonykor?
Van egy nagyon jó barát jellegű barátnőm, aki pár évvel idősebb tőlem. Mindent tudunk egymásról. Tudom, hogy amire szüksége van, azt maga is megtudja teremteni, venni.
De én szeretném meglepni valami különleges ajándékkal.
Nem szeretnék bizsukat venni, de nem is a legdrágább ajándékokat. De valami különlegeset, aminek nagyon örülne. Csak most ,,pasi" létemre ötletem nincs. Minek örülnétek ?
Ehhez azért őt kéne ismerni, mert én mindig egy koponyának örülnék a legjobban (nagyon csinos faragottak vannak, különféle kövekből, változatos méretben), mások pedig annak pont nem.
Csak mert maga is meg tudja venni, találhatsz olyat, amit ő nem, mert más boltokba jár... Nem túl válogatós gyűjtöknek könnyebb venni ajándékot, már ha elég olcsó dolgot gyűjt s nem gyémántokat vagy antik autókat... Én pl. koponyákat, köveket, kristályokat gyűjtök (egyszer szeretnék egy szép ametisztet, akár koponya van faragva belőle, akár nem), de egy szép természetes anyagú tárgy is elbűvöl, azt még ékszernek is szívesen veszem, pedig alapból nem hordok ékszert. De ehhez ismerni kell az adott embert.
Szerintem könyvből, rajzeszközből és plüssből sosem elég, de ezzel megint csak nincs mindenki így...
A könyv azért nem annyira rossz kiindulópont, nyilván vannak hobbijai, érdeklődik témák iránt, abban a témában vehetsz valamit, nagyon szép, értékes albumok is vannak. Én pl. ellennék egy szép tájakat, érdekes épületeket, de főleg érdekes állatokat vagy ásványokat bemutató albummal, ami teljesen jó ajándék. Illetve kaptam is tökéletes könyvajándékokat, egyszer japán művészetről, máskor zenről, de van francia szakácskönyvem és sajtlexikonom is, mindegyiket nagy becsben tartom, mert jók és szépek a képeik, ami nekem mindig fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!