Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit csináljak egyedül karácson...

Mit csináljak egyedül karácsonykor?

Figyelt kérdés
Régen mindig nálunk volt a karácsony aztán 2 éve a szüleim elváltak.Apámmal nem tartom a kapcsolatot azóta. Anyukámmal élek, ő azt mondja egyedül szeretne lenni karácsonykor és berúgni ezért nem tudom hova menjek.Barátom meghívott magához de nem kedvelem a szüleit a tavalyi karácsonyt teljesen tönkre tették.A nagyszüleimnél tudnék lenni ahova talán meghívnánk nagybátyámékat is de anyukám nélkül elég rosszul érezném magam ott is.

2018. nov. 14. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem kicsit felfújtad ezt a dolgot: "azt mondta egyedül akar lenni és be akar rúgni" - te meg itt úgy adod elő mintha ez kőbe lenne vésve. Ez sima önsajnáltatás amit csinálsz, semmi más. Anyádat meg mindenki itt fogja szidni. De gondolom ez volt a cél, hogy te lehess az áldozat akit mindenki sajnál. Én nem.
2018. nov. 15. 07:38
 12/15 anonim válasza:
Ja, ne hagyd anyádat se egyedül, se berúgni. És térítsd észhez!
2018. nov. 15. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem menjél a nagyszüleidhez. Miért lennél egyedül? És a nagyik hívják anyukádat is, hogy ne piáljon egyedül.
2018. nov. 15. 09:39
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
mondjuk ugyanazt mint akármelyik másik napon. mi olyan rohadt különleges december 25-ében.
2018. nov. 15. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Amikor az ember lánya 16 éves, már sok mindent megért, ha nemcsak saját magával van elfoglalva.

Segítségével ki tud lábalni az anyukája is egy ilyen depressziós időszakból, tapasztalatból tudom , hogy a karácsony a legnehezebben elviselhető ünnep egy válás, vagy haláleset után, mindkettőben volt részem.

Hogy mit tegyél?

Készülj a karácsonyra, öltöztetsd ünnepi díszbe a szobád, a lakásban itt ott csempészd be az ünnepet már december elejétől, hallgass jó kis karácsonyi zenéket, beszélgess édesanyáddal, biztosítd arról, hogy szereted, hogy várod az ünnepet. Készítsetek együtt süteményt, gyújtsatok finom illatos mécseseket.

Ne hagyd egyedül a gondjaival a magányában.

2018. nov. 18. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!