Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várod már a karácsonyt?

Várod már a karácsonyt?

Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 17:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Igen!! Nagyon várom és bár el se múlna soha :) Nagyon szeretem a hangulatát az illatokat és mindent ami velejárója. Ha még méteres hó is van hozzá számomra az a kánaán :)
2018. nov. 7. 07:44
 12/23 anonim ***** válasza:
41%
Várom. Szeretem nagyon a karácsonyi időszakot. Olyan szép, kellemes, nyugis időszak. Jó együtt lenni a családdal és pihenni.
2018. nov. 7. 09:31
 13/23 anonim ***** válasza:

Én imádom a nyarat, mikor jött a szeptember az járt az eszemben, hogy bárcsak újra június lenne hamar és átugorhatnánk az egész őszi, tèli időszakot. Viszont most, hogy hűvösebb lett az idő, én is elkezdtem várni a karácsonyt a napokban. Nagyon szeretem a hangulatát, a készülődést. Olyan jó lenne ha legalább 24-én majd esne egy kevés hó. Mint gyerekkoromban... Mikor díszítettük a fenyőt, kint hullott a hó, hideg volt.

24N

2018. nov. 7. 09:53
 14/23 anonim ***** válasza:
67%

4

"Mikor végre lehetne pihenni, neki lehet állni takarítani, főzni, sütni, rokonokat végig járni, és mikor végre mindezt kipipáltuk, újra lehet menni dolgozni."

Minderre senki nem kényszerít, ez a te VÁLASZTÁSOD, hogy így teszel. Ne takakríts jobban, mint máskor, sütit vegyél, ételt rendelj, ne menj hülye rokonokhoz, hanem légy a családoddal, pihenj és élvezd a karácsonyt.

Kérdező, én nagyon várom. Már megvannak az ajándékok, így nem kell tülekedni meg kapkodni.

Megvannak az éetelek 90%-a is a mélyhűtőben, csak a friss dolgokat kell megvenni.

Italok is megvannak már.

Dekoráció, fa: megvan, dobozban.

Sütni az adventi hétvégéken szoktunk, előre, közösen.

Nem látogatunk senkit kényszerből, akit meg látni akarunk, az 25-én jön hozzánk ebédre. No, nem én szakadok meg, mindneki hoz valami ételt, előzetesen egyeztetve összedobjuk a menüt. Így mindenki csak egy dolgot készít.

Nekünk decemberre már csak a gesztenyeillat, karácsonyi vásárban forralt borozás, béke és nyugalom marad :)

2018. nov. 7. 11:57
 15/23 anonim ***** válasza:
59%

6

Nem értem. Utálod, akkor minek csinálod?

2018. nov. 7. 11:58
 16/23 anonim ***** válasza:
63%

Én nem értem azokat, akik oda vannak a "sok" feladattól.

Takarítani egyébként is szoktunk. Főzni egyébként is szoktunk. Sütni sem csak karácsonykor szoktunk. Vásárolni lehet előre, nem kell mindent az utolsó napokra, hetekre hagyni, és akkor meg lehet úszni az üzletekben való tolongást is.

Én csak élvezem a decembert. Szóval szeretem nagyon :)

2018. nov. 7. 12:33
 17/23 anonim ***** válasza:
43%

Imádom és nagyon várom :)

Takarítani és főzni amúgyis szoktam (aki ezek miatt utálja, az nem szokott?!), rokonokat látogatni meg nem kötelező.

Hacsak nem valami tragédia árnyékolja, akkor a Karácsony mindenkinek olyan amilyenné a teszi. Aki a háztartás meg rohanás miatt nem szereti az picsogás.

Na meg: mindenki azon picsog hogy rohanás meg kapkodás.....bakker októbertől minden tele karácsonyi dolgokkal, ajándékot meg egész évben lehet venni, miért hagyjátok az utolsó percre? Anyósomék mániája hogy 23-án szaladgálnak kétsegbeesve ajándékokért.....mindig kérdezem hogy az elmúlt 12 hónapban nem tudták hogy 24-én Karácsony lesz?!

2018. nov. 7. 13:47
 18/23 anonim ***** válasza:
34%
17. vagyok, amúgy a fele nyavalygóknak az a baja hogy már októberben letolják a torkán a karácsonyt, a másiknakeg az hogy túl kevés idejük van beszerezni mindent. Aki negatív, annak úgy látszik minden baj! Azokat meg tényleg nem értem akik a takarítás miatt panaszkodnak. Az év többi napján nem takarítanak?
2018. nov. 7. 13:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Van egy stresszes beütése is sajnos, de úgy általában a hangulatát nagyon szeretem.
2018. nov. 7. 15:18
 20/23 Roberto de Carlosito válasza:
Ja várom enis 24-tol jan 3 ig szabadságom töltöm majd.meg azokkal lehetek akiket szeretek,nagy evészetek es jo hangulat es karácsonyi illat járja be a levegöt.es szeretnénk a párommal ha kisbabát kapnánk Karácsonyra :)
2018. nov. 7. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!