Milyen ajándékot lehet venni egy olyan férfinek, akinek nincs hobbija?
Apósomról van szó. A párom amúgy is nehezen tud ajándékot venni, de az ő szüleinek én sem tudok kitalálni semmit, amit már nagy szó. Az apukája 55 éves, de nincs hobbija, max. az hogy szeret piacra járni és vásárolgatni kacatokat. (Van, hogy meg is javítja őket, talán ezt már lehet hobbinak nevezni). De vettünk már neki korábbi évek alatt jéger alsót, mert fázós meg minden ruhaneműt.
Nemrég vett egy régi babettát, azzal jár dolgozni, de már bukósisakot is turizott hozzá.
Az elektronikus kütyüket szereti, van laptopja, pendriveja meg ilyesmik.
Mi a fenét lehetne venni? Van vkinek ötlete?
Ha nincs hobbija, hát csinálj neki hobbit te magad.
Elektromos kütyü-->játékkonzol(de hamar rá lehet szokni).
Vmi jó bor, bonbon, nem hagyományos, saját készítésű vmi, családi fotó bekereteztetve, ha még nincs ellőve. Kiskutya, mindjárt nem unatkozik(a jófogás tele van napi szinten újabb hirdetésekkel a nemrég született kölyökkutyákról, sztem nem soknak lesz gazdija, mert ennyi embernek kizárt, hogy kell kutya, mint amennyi kutya van). Én is az ismerőseimmel beszélgetéskor felhozom a témát és ha kapok arra vmi jelet, hogy szeretnének kutyát és hogy nagyjából milyen típust, akkor megajándékozom őket, de már szinte mindenhol legalább két vagy három kutya is van, nálam 6, a legjobb bnőmnek 5, de már nekünk se fér el több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!