Férfinek milyen saját készítésű ajándékot lehet adni karácsonyra?
Fotó albumra gondoltam benne időrendben a kepeinkkel az elmúlt 2 evbol esetleg írnék melléjük vmit stb
Vagy szerelem lakatra gondoltam meg graviroztatni bele h xy szív zzs és a dátum ami óta együtt vagyunk.. van ilyen szerelem lakatos hely a környéken ahova oda rakhatnank együtt
Mit lehetne még ? Ami saját készítésű vagy majdnem saját ? Kütyüket nem akarok adni pl óra vagy ezüst karkötő .
25 évesek vagyunk 2 éve vagyunk együtt
Én egy sálat fogok kötni, mert szeretem a saját készítésű praktikus ajándékokat. De kapott már youtube videót, a képeinkből válogattam, majd vágtam össze, megfelelő zenével.
Dobozra is gondoltam, mert van itthon egy fadobozom. Gondoltam lecsiszolom, teszek rá egy csipkefüggőnyt és fújok rá festéket. Nagyon szép mintája lesz, ezt most láttam a neten. Kicsit lányosnak tűnik, de tudom, hogy örülne neki, meg raknék bele nyakkendőt, nyakkendő tűvel. Vaaagy valami vásárolt ajándék, ami mellé sütnék olyan rózsaalakú sütit. (ez is sokat van a neten mostanság) Egy csomó ötlet van, nem kell leragadni a gravírozásnál, persze az is lehet szép. DIY szócskára mindenfélét fogsz kapni, nézz körül. Mi is huszonévesek vagyunk. :)
a szívlakat a legjobb a leírtak közül sztem
a fotóalbum is jó, de a fiúk jobban örülnek a praktikus, mint a romantikus, lányos ajándékoknak
Próbálj meg az ő fejével gondolkodni, és ne a sajátoddal.
Sem a lakat, sem a fényképalbum nem az, ami neki tetszene, hanem az, amire te vágynál, ezért jutott eszedbe. Nem mondom, hogy nem örülnek ilyesminek a férfiak, de 99%-uknak nem ez a titkos vágyuk.
Más is írta már, a praktikus ajándékoknak jobban örülnek, amit használni is tudnak.
Itt van pár ötlet:
laptoptáska:
szerszámtároló:
bőr karkötő:
meghát gondold végig, mire van szüksége vagy mit szeret, és azzal kapcsolatosat vásárolj, készíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!