Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tudom, hogy mèg 2 hónap van...

Tudom, hogy mèg 2 hónap van karácsonyig, de mègis mit vegyünk azoknak, akiknek megvan mindenük?

Figyelt kérdés
Apósom és anyósom egyszerű, falusi emberek. A munka utàn a kertben tevèkenykednek, àllatokat tartanak. Minden èvben nagy fejtörèst okoz, hogy mit ajàndèkozzunk nekik. Mindenük megvan, amire csak szüksègük van. Az állatok miatt se mennènek el wellnessezni. Nem is nagyon szeretnek kirándulni sem. Az elmúlt években minden ötletünket ellőttük, idèn szerintetek mit lehetne adni nekik?

2018. okt. 23. 22:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Vennék különböző különleges lekvárokat,mézeket,ezekből csinálnék egy összeállítást,saját készítésű süti,meg hasonlók egy kosárba.
2018. okt. 24. 05:51
 12/24 anonim ***** válasza:
85%
Különlegesebb vagy élelmiszerekből készült ajándékcsomag? Mi a férjem nagynénjét és a férjet szoktuk megajándékozni karácsonykor. Mindig valami téma köré épült csomagot kapnak. Tavaly kávé volt, iden tea. A kávés csomagban volt különleges, draga kávék, kávé ízesítő szirupok, cafettiere, kávé ízű keksz, nádcukor. A teasban különleges teák, mez, lépéshez, kandiscukor, gyertyák, teáskanna. Idénre valami sütéssel kapcsolatos lesz, mert szeret a hölgy sütni.
2018. okt. 24. 05:59
 13/24 anonim ***** válasza:
64%
újság, napilap előfizetés
2018. okt. 24. 06:48
 14/24 anonim ***** válasza:
32%
Pálinkafőzöt. Vagy ha már itt tartunk: pálinkaválogatást. Az ilyen tipusú emberek szeretik. (Bocs ha nem:) ) volt egy ilyenféle szerelmem régen. Az karácsonyra egy bála szalmát kért. 😅😅😂😃😃
2018. okt. 24. 07:26
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

Miért akartok kényszerajándékozást tartani? Egyszerüen beszéljéket meg, hogy nem ad senki senkinek (értelmetlen) ajándékot, hanem csak együtt töltötök kis idöt karácsony címén, jól érzitek magatokat együtt és ennyi.

Ha feltétlen valamit adni akartok, akkor süss valami aprósüteményt és azt add nekik.

2018. okt. 24. 07:27
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Ajándékcsomag mindenféle finomsággal.

Ruhanemű.

Vagy egyszerűen csak készítesz egy finom sütit és azzal mentek.

Szerintem sem kell ezt túlgondolni.

Egyébként ti miket szoktatok kapni? Abból is ki lehet indulni.

2018. okt. 24. 10:09
 17/24 anonim ***** válasza:
21%
Az nem túl jó, ha csak sütit készít a kérdező, mert akkor mit ad a férj a szüleinek? A kérdező dolgozna a süteménnyel, így inkább az csak az ő ajándéka lenne.
2018. okt. 24. 10:36
 18/24 anonim válasza:
100%

A lányom imád ajándékozni karácsonykor. Én viszont nem szeretem a felesleges dolgokat, és azt sem, ha ő felesleges dolgokra dobja ki a pénzét.

Elvileg nekem is megvan mindenem, de néha elromlanak dolgok.

Nos, mi megbeszéljük.

A tavaly példul elromlott a vízforralóm. De ha semmi ilyen kütyüre nincs éppen szükségem, én örülök egy kiló kávénak, finom (szamosi) szaloncukornak, és igen, a parfümnek is, persze ő tudja, mi az az illat, amit szeretek. Volt amikor karácsonyi dekorációt kaptam, és volt, hogy meleg (karácsonyi) takarót, vagy ágyneműt. Vagy szobalétrát.:)

De a lényeg, hogy megbeszéltük.

Az elején ő is háborgott, hogy a meglepetés az igazi. De mi értelme a meglepetésnek, ha az a szekrény aljában vérja, hogy elteljen annyi idő, ameddig lelkiismeret furdalás nélkül kidobom.

2018. okt. 24. 12:40
 19/24 anonim ***** válasza:
33%
Vegyél neki egy lovat, hogy könnyebben haladjon a munka:D
2018. okt. 26. 11:01
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon jókat írnak a többiek, a praktikeres utalvány különösen szimpatikus, egy házhoz, kertbe mindig kellenek eszközök, anyagok, szerintem biztosan tudnának mit kezdeni vele s így pont olyat vesznek, ami nekik kell. Mellé valami csinos dolog, méz, szép süti, egy utalvány azért elég száraz önmagában, bár lehet, hogy a szóbanforgó emberek így is értékelnék.

A tusfürdős vitához: én egyik évben minden rokontól azt kaptam (nyilván nem csak azt), ex-főorvostól és takarítónőtől is, örültem neki, főleg a jobbfajtának, mert kaptam én olcsó szagos kis vackot is, de jó szívvel adták (egy olyan rokon, aki tökéletes ajándékokat ad, meg 1-2 ilyen kevésbé tökéleteset) s végülis valamire az is jó lett.

2018. okt. 27. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!