Tudom, hogy mèg 2 hónap van karácsonyig, de mègis mit vegyünk azoknak, akiknek megvan mindenük?
Miért akartok kényszerajándékozást tartani? Egyszerüen beszéljéket meg, hogy nem ad senki senkinek (értelmetlen) ajándékot, hanem csak együtt töltötök kis idöt karácsony címén, jól érzitek magatokat együtt és ennyi.
Ha feltétlen valamit adni akartok, akkor süss valami aprósüteményt és azt add nekik.
Ajándékcsomag mindenféle finomsággal.
Ruhanemű.
Vagy egyszerűen csak készítesz egy finom sütit és azzal mentek.
Szerintem sem kell ezt túlgondolni.
Egyébként ti miket szoktatok kapni? Abból is ki lehet indulni.
A lányom imád ajándékozni karácsonykor. Én viszont nem szeretem a felesleges dolgokat, és azt sem, ha ő felesleges dolgokra dobja ki a pénzét.
Elvileg nekem is megvan mindenem, de néha elromlanak dolgok.
Nos, mi megbeszéljük.
A tavaly példul elromlott a vízforralóm. De ha semmi ilyen kütyüre nincs éppen szükségem, én örülök egy kiló kávénak, finom (szamosi) szaloncukornak, és igen, a parfümnek is, persze ő tudja, mi az az illat, amit szeretek. Volt amikor karácsonyi dekorációt kaptam, és volt, hogy meleg (karácsonyi) takarót, vagy ágyneműt. Vagy szobalétrát.:)
De a lényeg, hogy megbeszéltük.
Az elején ő is háborgott, hogy a meglepetés az igazi. De mi értelme a meglepetésnek, ha az a szekrény aljában vérja, hogy elteljen annyi idő, ameddig lelkiismeret furdalás nélkül kidobom.
Nagyon jókat írnak a többiek, a praktikeres utalvány különösen szimpatikus, egy házhoz, kertbe mindig kellenek eszközök, anyagok, szerintem biztosan tudnának mit kezdeni vele s így pont olyat vesznek, ami nekik kell. Mellé valami csinos dolog, méz, szép süti, egy utalvány azért elég száraz önmagában, bár lehet, hogy a szóbanforgó emberek így is értékelnék.
A tusfürdős vitához: én egyik évben minden rokontól azt kaptam (nyilván nem csak azt), ex-főorvostól és takarítónőtől is, örültem neki, főleg a jobbfajtának, mert kaptam én olcsó szagos kis vackot is, de jó szívvel adták (egy olyan rokon, aki tökéletes ajándékokat ad, meg 1-2 ilyen kevésbé tökéleteset) s végülis valamire az is jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!