Karácsonykor egyedül lenni, távol a családtól, egy hotelban, idegen városban milyen érzés lesz?
20
DE, SÍRNAK.
Mert azzal együtt, hogy ezzel jár a munkájuk, ez egy HÁTRÁNYA, a számos előnye mellett. Vagy a fejelcskédben úgy alakul, hogy aki mondjuk tehetséges operaánekes, annak nincs (nem lenne) igénye családi karácsonyra?
Tényleg menj vissza a szatyrodba.
Én évek óta wzt csinálom, mivel ahol dolgozok mindenkinek van családja(mármint párja és/vagy gyereke(i), csak nekem nincs. Nekem anyukám van otthon a macskákkal, a bátyám az ország másik végében és meg a másik irányban külföldön. Heti 6 nap 10-14 órát melózom(8 óra++túlóra), hogy anyukám 30ezres p i c s a nyugdíját kisegítsem és a jövőmet megteremthessem, mert jelenleg egy egyágyas/egyszobás 10enpár négyzetméteres munkásszállón élek és ha nem muszáj nem megyek haza, a kötelező szabadságot is átmelózom. De nem panaszkodom, mivel kevesebb melóval kereshetnék többet, ha anno nem b a s z o m el az életemet és nem kezdek szípózni meg zülleni és nem játszom a magányos farkast éveken át, ahelyett, hogy tanultam volna.
Úgyhogy most ez van, amíg nem sikerül leérettségiznem és elvégeznem egy szakmát tanfolyamokon és lesz annyi pénzem, hogy vegyek saját lakást.
De ezt a főnök is tudja, amellett, hogy "sajnál" és próbál apáskodni mindenhova engem rak be, bármilyen vészhelyzet áll elő, akár az éjszakai műszak közepén is felhív éjjel 1-kor, hogy héé a Petyának beteg a gyereke, gyere máá be helyette, mert haza kell mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!