Jartatok mar ugy, hogy nem szamitottatok valakitol ajendekra, es kaptatok tole? Mit tettetek, viszonosztatok valamivel, vagy hagytatok?
Nyilvan mas,ha tavolabbi csaladtag,uj ismeros,vagy kollegarol van szo,eleg kellemetlen helyzet.Mert ha legkozelebbi talakozaskor adtok ti is neki valamit,az mar nem olyan.
De ha meg nem,ugy erzi az ember adosa maradt...
Pont a lányom járt így a két féltesójával. Így is, úgy is kínos már. (Ő konkrétan azért nem gondolta, hogy kap, mert szülinapra-névnapra sem kapott, noha ő vett nekik, ezért gondolta, hogy akkor már karácsonyra sem kap biztosan, erre deeeee, karácsonyra adtak).
Tényleg nem tudom, hogy lehet jól megoldani, mert ha hagyja a francba, akkor ő a bunkó. Ha utólag ad valamit, az is olyan magyarázkodós már.
Pont én is úgy vagyok, de munkahelyen, egy olyan kolleganőtől, akivel nem voltam túl jóban...
Én úgy gondoltam, szilveszterre meglepem egy üveg itallal, így binkó se leszek, hogy nem viszonoztam, meg megnyugszik a lelkiismeretem is.
X : Bunkó
Amúgy nagyon necces,ert gondolhatta, hogy ő úgy se kap semmit,vagy egy gesztus volt részéről,hogy békülne, vagy a lelkiismerete így diktűlta...nem tudom.
Nálatok is ez lehet.
Jövőre majd kapnak. Sztem.Akkor meg lehet, ők nem vesznek megint semmit..:)
Na... örülök, hogy jó tippet adtam neked...:)
Ezért szeretem a gyakorit, néha hasznosat is megtudhat az ember...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!