2017 legjobb sztoriját?
Nekem az egész 2017 egy nagy sztori volt. Év elején még vígan dolgoztam a munkahelyemen, a pàrommal éltem. Majd àprilisban egyik pillanatról a másikra szétmentünk, ott kellett hagynom a munkám, visszaköltöztem a szüleimhez. Majd egy hónap utàn visszamentem exemhez, de màr csak lakótársként éltünk, lett új munkám, amit imádok. Júliusban összejöttem az új pàrommal, ezért exem kidobott szintén egyik pillanatról a másikra a lakásàból. Odaköltöztem gyorsban az akkori pasimhoz. Aztán október elején beköltöztem az új albérletembe ahol egy hét utàn ki akart rakni a tulaj, de végül mégsem. Majd rà egy hétre szakított velem az akkori pàrom. És most itt vagyok december végén, sajàt albérletben, két lakótàrssal, egy szuperjó munkàval, plusz egy szexpartnerrel, aki a munkatàrsam.
Teljesen màs az életem mint év elején, sőtt mint akàr 3 hónapja, idén volt 2 melóhelyem, 2 pàrom, és ez màr a 4. hely ahol élek,de komolyan, most sokkal jobban érzem magam, mint eddig bàrmikor. Tökéletesebb csak akkor lehetne, ha a szexpartnerem a pàrom lenne, de ezen még dolgoznom kell :D
Ha nagyon ki akarok valamit emelni, akkor "legabszurdabb" sztorikat tudnék mondani:
1. Első exemtől (akivel év elején éltem) tényleg egyik pillanatról a másikra jöttem el, konkrétan annyi idő alatt lett eldöntve még elugrottam a hàziorvosomhoz. Mert ő közben olyan nagy disznóságot tett amit nem gondoltam volna róla.
2. Amikor beköltöztem a kutyámmal az új albiba, úgy volt hogy egy làny jön velem, két kutyával. De aztán a tulaj hirtelen meggondolta magàt, hogy mégiscsak sok a 3 kutya, nem mehetünk. Majd újra meggondolta magát, és mondta hogy én maradhatok. Hàt a poklok poklàt éltem àt 2 nap alatt, mikor mondta hogy mennem kell --> maradhatok.
3. Mindig is visszafogottnak tartottam magam, aki nincs benne az "őrültségekben" , mégis mikor munkatársam mondta hogy konferencián lesz lenn Szolnokon két napot (szerda, csüti) menjek le hozzà szerda éjjel, gondolkodàs nélkül lementem hozzá. Pedig sosem csináltam ilyet sosem. Azóta tart a viszonyunk :D előtte csak lighty flörtölés volt, amióta ott dolgozom. Sosem gondoltam volna ezt magamról.
Hát kb ennyi. Lehet màsnak ezek nem nagy sztorik, nekem eléggé azok voltak :D
20/L
Nekem:-egy légitársaság elnöke taxival(bort becsatolva) küldött saját gyartasu bort két munkatársaknak, erre a taxis elhajtott vele és megitta.
-meglopott egy transzvesztita több havi kereset ertekben és amikor feljelentettem,meg a saját apjanak állt feljebb, aki a stricije is egyben, meg akartak kb ölni
-reszegen masztiztam apám kocsijában és bealudtam, mire felébredtem lemerült az akksi, és épp tilosban parkoltam, végül egy teherautóval bikaztattam, egy műemlék teruleten, mert sima hosszúságú kábellel személyautó nem fért oda
-eppen autóval rohantam kissé zűrös ügyeket megoldani, amikor rendőrök segítettek a kocsit rendeletenni,(benzin injektalasi probléma stb) pedig én először beparaztam toluk
-egy szövetkezet gyűlése helyett véletlenül egy nyugdíjas lakóközösségek gyűlésre ültem be
-autos pizzafutarkent megijedtem egy rendőrtől, és belehajtottam egy automatikus korlátjának, később kiderült hogy azért állt mogem+sétált felém, mert el akarta kérni a telefonszámom mondván "jó nő" vagyok
-egy líbiai család majdnem elrabolt, hogy feleségül vegyenek Mo-n kényszerrel, merthogy akkor jár a "migranspapir"
-az exem idős szüleinek nyaralójában az udvarba szartam anál után, hirtelen ötletként, erre a párom meztelenül adott egy gödröt ásóval és elásta, ezt az utcáról néztek végig kisgyerekek mint kiderult
-az nagynenem egy napon belül az árokba hajtott a kocsinkkal, és a rendőrség előtt lefulladt a zebrán holt részegen
-veletlenul az öcsém szobájában hagytam a dildom gumival, a bugyim és nadragom...
-egy alkesz meleg sráccal laktunk együtt de sosem láttuk, egyszercsak megjelent a nővére hogy szerinte meghalt a srác, megneztuk, nem volt a szobájában, helyette tonnányi üres vodkasuveg/vigisdoboz. Sokkoló volt. Mint kiderült rokonoknál volt
-egy hotelban leszakadt az agy miközben szexelünk
Még éve elején februárba vettem egy laptopot op. rendszer nélkül. Egyik munkatársam felajánlotta hogy felrakja nekem, és kérdezte hogy ő jöjjön át hozzánk, vagy menjek el én ő hozzá. Mivel abban maradtunk hogy én megyek át hozzá, el is vittem a gépet, de a töltőt otthon hagytam. Na akkor hazamentem a töltőért, de közbe hívott a barátnőm é elpofáztuk telefonba az időt, aztán el is felejtettem hogy miért jöttem haza, csak eszembe jutott hogy kollégánál a laptop és hogy csinálja nekem, odamentem, aztán kb az asztalnál ülve épp netezik a saját gépén, az anyja engedett be, és kérdeztem tőle hogy áll az enyém. Akkor mondta hogy szépen áll, 4 kis gumi tartó bakon, és várja hogy végre oda adjam neki a töltőt hogy eltudja kezdeni a dolgot amit beszéltünk és amire várt több mint másfél órát. Végül akkor esett le hogy a töltőért mentem haza, és persze hogy megint otthon hagytam. Akkor olyan nevetőgörcs jött rám hogy én ott seggre is ültem, és picit be is pisiltem XD A kollégám meg annyira lesokkolt hogy adott egy puszit a homlokomra és kiment inkább az udvarra, de nem tudom miért, csak utólag a húga mondta hogy 30 percen át nevetett kint. Addig én közbe anyukájával beszélgettem erről, arról. A lényeg hogy a srác mondta hogy másnap ő jön át hozzánk és csinálja meg a gépemet.
Aztán májusba volt egy. Meghívott egy rokon a ballagására minket. Én felöltöztem csinos ruhába, blúz, blézer, szoknya, harisnya, meg egy lapos talpú cipő mert épp kocsival mentem és nem tudok másban vezetni. Amikor odaértem a suliba el kellett mennem wc-re és visszafelé menet eltévedtem. Annyira elbambultam hogy nem vettem észre hogy előttem van egy 3 fokos lépcső és hirtelen nagyot lépve hassal előre borultam, de annyira hogy a szoknyám a nyakamig felcsúszott és mögöttem volt kb egy 16 év körüli srác aki nem hogy felsegített volna ép vette elő a telefonját és lefényképezte. Aztán amikor véget ért a ballagás épp kint cigiztem a parkolóba amikor jött az a srác a haverjaival és az egyik haverja elég hallhatóan mondta hogy "Ő az akinek a képét mutattad?" Aztán berágtam és odaszóltam hogy elég gyerekesnek találom hogy ennyi idősen a nők bugyis képeit nézik, ahelyett hogy ők szereznének maguknak nőt és inkább levennék a bugyit róluk. Nem szó szerint ezt, de ez volt a lényeg. Akkor annyira zavarba jöttek hogy elfutottak.
Nyáron éppen strandon voltam egyik barátnőmmel. Mivel nagyon érzékeny a bőröm a nap meg tűzött hosszú ujjú tornadresszt vettem fel strandolásra, általában abba szoktam strandolni de szoktam alatta bikinit hordani hogy ha nincs annyira napos idő akkor mégse kelljen dresszbe legye egész nap. A lényeg hogy aznap nem vettem fel bikinit a dressz alá, nem tudom miért. Épp strandon voltunk, de kezdett borulni és szóltak hogy menjünk ki a vízből mert riasztást kaptak. Kimentünk a vízből, de eléggé fáztam a dresszbe, olyankor elég kellemetlen, főleg hogy erősen kezdett szelessé válni az idő. Akkor én reflexből úgy sok ember előtt fogtam és levettem a dresszem, nem takartam magam, mert totál abban voltam hogy van rajtam bikini. Hát persze mert megint pofáztam és akkor nem figyelek oda magamra és amikor lekaptam a dresszem akkor szól a barátnőm hogy ne pucérkodjak mindenki előtt. Hát nem győztem takarni magam, de a barátnőm rám csavarta gyorsan a nagy törölközőjét és gyorsan kellett pakolnunk mert közben elkezdett esni. A strand egyik belső termébe mentem be átöltözni egy fülkébe normálisan és mivel nem akart elállni meg már alapból közeledett a zárás idő így hazamentünk. De kint a parkolóba még cigiztünk egyet az autónál és akkor 2 srác nagyon nézett engem és egyik odajött halkan megjegyezte hogy tetszik neki hogy meghagyom a szőrt.... no comment.
Októberbe munkahelyemen megismertem egy srácot nagyon régóta ott van már ő is a cégnél, csak mindig külön részlegen voltunk. Épp abba a hónapba cseréltem le az autómat, és ugye teljesen ugyanúgy néz ki mint azé a srácért, ugyan az a kivitel, ugyanúgy van tetőcsomagtartója, ugyan az a szín, minden. Annyi különbséggel hogy az övé dízel, enyém benzines. A lényeg az hogy egymás mellett parkoltunk. A srác előttem ment pár lépéssel, akkor még nem voltunk semmilyen beszélő viszonyba. De a lényeg hogy látom azt hogy nagy lazán veszi elő a kulcsot és távirányítóval kinyitja az autót, majd olyan lendülettel be is szállt. Akkor odaszaladok kinyitom az ajtót és elkezdek ott kiabálni vele hogy ezt mégis hogyan képzeli. Akkor mondja hogy ne idegesítsem már fel hogyan nyitná már ki az autómat és miért menne el vele, és akkor mutatja hogy forduljak meg ott van az én autóm. Mondta nekem hogy annyira nem hülyült még meg hogy ne ismerje fel a saját autóját a saját rendszámával. Na akkor látom hogy a kettőt összekevertem mert nekem a tükörnél lóg egy kis plüs maci, a srác autójában meg semmi hasonló nincs. Akkor annyira jót nevettünk ezen hogy ott össze is barátkoztunk. Akkor voltunk randizni pár nappal később. Mindketten autóval mentünk, és bár nem egymás mögé, de egymástól nem túl messze álltunk meg. Akkor beszélgetünk, beszélgetünk randi után, látom mögöttem az autója, de totál azt hittem az enyém, és nyomkodom a távirányítót és ott szidom hogy miét nem nyílik ki, a srác meg nevet, és mutatja hogy 3 autóval arrébb lévőt próbáljam... Ennyire szerencsétlen nem lehetek... :D
Aztán a sráccal is volt olyan sztorink pár hete volt hogy átjött hozzám valami miatt és annyira megkívántuk egymást hogy szexeltünk egész délután. Nekem nagyon régóta nincs párkapcsolatom, a srácnak meg soha nem is volt, bár amikor mondta azt hittem hogy akkor vesztette el a szüzességét velem, de mondta hogy nem, mert csak szexpartnerei voltak, barátnője, komoly kapcsolatba soha nem volt.
Lényeg hogy ezzel piit elszomorítottam szegényt mert tudom hogy régóta vágyik erre, és nyilván ezzel hogy így egymásra nyomultunk, mert bevallom adtam is alá a lovat kicsit megbántottam őt hogy én is csak egy partner leszek semmi más. Aztán beszéltünk erről, és utána már minden ok lett köztünk, igaz még nem mondtuk ki, de úgy néz ki lesz komoly is ebből. Karácsony másnapjára meghívtam hozzánk a szüleinkhez bemutatni őt mert vagyunk már annyira jóba hogy ezt megtettem, de egyébként apámat látta mert ikerházban lakom aminek egyik fele a szüleimé, másik miénk a húgommal. Igazából átjöttünk ide az én részemre szexelni de közbe az unokahúgom aki 19 éves jött át szintén amit el is felejtettem mert még ebéd előtt akartunk gyorsan dugni egyet, és ugye unokahúgom szokása hogy mindig beköszön hozzám, mert mondták hogy átszaladtam ide a barátommal, ő meg em gondolta hogy szexelünk, nagy lazán ránk törte az ajtót és azt látta hogy éppen szóval nagyban csináljuk, meg is ijedtem, és beszorult a srác khm... szóval igen, és majdnem segítséget kellett hívjunk, mert unokahúgom be durcizott és ránk csapta az ajtót. Akkor jött át anyám amikor nagy nehezen már szét tudtunk menni, és akkor pont arra jött be hogy én rajtam csak melltartó van és éppen húzom fel a bugyimat, anyám csak nézett rám, a srác éppen wc-n volt akkor, anyám nem mondott semmit csak annyit hogy vegyek fel másik harisnyát mert látja hogy ki van szakadva. Aztán ami még utána volt hogy épp kajálás után még családi társasoztunk és akkor mondta nagybátyám hogy örül annak hogy végre találtam magamnak valakit és hogy frissen megvagyok dugva... Igen részeg volt....
Szóval egyenlőre ezek az élmények vannak az évbe, persze a Szilveszter itt van a küszöbön, ráadásul kocsmatúrát szervezünk a baráti körömmel és a srác aki már szinte a barátom, csak még nincs kimondva, ő is megvan hívva, és mondta hogy ritkán iszok, meg nem az a bulizós fajta, csak ritkán jár el de mondta hogy most fog inni, mert már kivan erre éhezve, és hát kitudja még mi lesz :) Ha eszembe jut akkor ideírom ha történik még valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!