Hogy reagáljak ha mind ketten ugyanazt adják?
Sziasztok. leszögezném nem lényeg számomra az ajándék, és nem azért írom ezt ki mert nincs jobb dolgom ..:D szóval. Még bátyámékkal és a barátnőjével akivel nagyon jóba vagyok nem ajándékoztunk, de sejtem hogy egy pizsamát kapok, mert a bnője eléggé célozgatott hogy otthoni puha dolgot kapok stb.. v vmi ilyesmi..:) De a saját barátommal is ma karácsonyozunk, és ők tuti nem egyeztettek, de van egy megérzésem hogy a barátomtól is azt kapok, de senkitől se kértem csak tudják hogy szeretem a puha dolgokat, meg talán 1 éve ha mondhattam a barátomnak hogy szeretnék egy karácsonyi puha pizsit venni magamnak amiből semmi se lett végül.
Csak a barátom a hugomtól kért az ajándék kapcsán tanácsot, elvileg véleményt, de a hugom se tudja mit adnak bátyámék, és megkérdeztem a hugom hogy csak nem mind a ketten ugyanezt és mondta hogy nem hinné hogy ugyanúgy nézne ki amit adnak vagy vmi ilyesmit, de semmi konkrétat nem mondott..:D Szóval engem nem zavarna a dolog, csak mivel egyszerre ajándékozunk és ilyen történne hogy reagáljak hogy senkinek se legyen bántó vagy ilyesmi? Mmint nekem pl rosszul esne ha a barátomnak a tesója már előbb odaadna valamit amit én is vettem neki. Nem akarom hogy egyik fél is rosszul érezze magát.
Ti mit csinálnátok?
19L
"köszönöm, kedves tőled"
Probléma megoldva. Gondolom amúgy is van több pizsamád, a régieket innentől ki tudod dobni/el tudod adományozni.
Pizsomája nem egy van az embernek. Abból jó ha van váltás.
Egyszer mindenkitől parfümöt kaptam. Természetesen egyszerre adták ide : ) Simán elintéztem annyival, hogy legalább tudom váltani. Különböző karakterű illatok, jó, hogy különböző hangulatomhoz tudom őket használni.
Egyébként pizsik voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!