Megsértődnétek ha mindig ugyanazt kapnátok a férjetekkel?
Figyelt kérdés
Én vagyok a "gyerek", 19 éves. Eddig többségében készítettem+vettem is karácsonyi ajándékot, de mindig volt valami ugyanolyan, tehát pl ha bonbont csináltam, akkor abból mindketten kaptak 1-1 dobozzal, ha valami parfümöt vettem, akkor mindkettőnek azt.
Idén végre kitaláltam, hogy csináltatok telefontokot egyiküknek, viszont a másikuk is vett egy új mobilt, és emellé szintén jó ötlet lenne egy tok, más ötletem nincs.
Nagyon gáz ha megint ugyanazt kapnak? Persze teljesen különbözőek a tokok, és emellé fogok még készíteni valami személyre szabottat is, de érdekelnek a vélemények.
Ti megsértődnétek, ha a gyereketektől ugyanolyan dolgot kapnátok a férjetekkel?
2016. nov. 19. 14:25
1/1 anonim válasza:
Én nem vagyok még felnőtt, de van egy ikertestvérem, akivel mindig ugyanazt kapjuk ( ugyanolyan ruha csak más színben) és nem vesszük rossz néven. Ha ők még különbözőt is kapnak, akkor szerintem egyáltalán nem gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!