Mit kaptál Jézustól?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 19:54
1/12 anonim válasza:
1 családi körben eltöltött napot. Nincs kézzel fogható ajándék.
3/12 anonim válasza:
Tőle semmit. Anyámtól kaptam egy gyűrűt.
4/12 anonim válasza:
Apukámtól és anyukámtól kaptam egy új ágyat,ezen kívül még tőlük testápoló csomagot,fehérneműt,könyvet,köntöst.
A páromtól ilyen lakás dekor cuccokat (kerámia szivek,szives égősor,egy hatalmas gyertya) és egy tengle teezer(fésű)
Mamámtól szakácskönyvet kaptam,másik mamámtól sminkcuccokat(highligter,alapozo)
Baratnőmtől kaptam még sminkecseteket, munkahelyen pedig egy ilyen kézkrémes-tusfürdős csomagot.
Elég jó voltam idén😁
5/12 anonim válasza:
A szuleimtol egy tv-t kaptam,es egy ajandek csomagot :)
Mamamtol egy hajvasalot kaptam,es egy nivea csomagot,a masik mamamtol pedig gyertyakat,diszparnat,meg egyeb dekoracios dolgokat :)
A paromtol egy nike bowling taskat kaptam,es egy hozza illo neszeszert.
A barati korombol kaptam sminkeket,csokikat es egyeb aprosagokat :)
8/12 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva f@x Fejek??
9/12 anonim válasza:
Jézustól semmit, a szüleimtől: pulcsit, telefont, nagyszüleimtől: pizsamát, kozmetikai szettet (sampon + hajpakolás), hóember dísz, karkötő, habfürdő, kereszt szüleimtől: egy Rossmann vásárlási utalványt, 2 nyakláncot.
10/12 anonim válasza:
Még 1 habfürdőt és egy testápolót, ez lemaradt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!