Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyra pénzt adni?

Karácsonyra pénzt adni?

Figyelt kérdés

Testvéremnek és feleségének szeretnék karácsonyra ajándékot , de igazából nem tudom mi olyan tudnék adni nekik. Tudom persze a szeretet ünnepe, de akkor is csak kellene valamit. Szekrénysort vettek és gondoltam valamennyi pénz ajándékép beleadni. Mennyire hülye ötlet?

Konyhai gépeik vannak, illatszert nem szeretnék mert biztos nem használnák, ruha is kizárva ,valami bizsut meg nem akarok ,hogy mindig rakosgatni kelljen nekik odébb. Mindig van 1 évem kitalálni , de sosem tudom .

Vélemények? Ötletek? (Bocs a helyesírási hibákért)

2017. dec. 15. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Én vennék nekik valamelyik lakberendezési és ajándékboltba ajándékutalványt. Ha most vettek szekrényt, biztosan szívesen csinosítgatják a lakást. Ráadásul ott bármekkora összeg jó, mert apró dísztárgyaktól a drágább bútordarabokig mindent árulnak, biztosan találnak valamit, ami tetszik nekik.
2017. dec. 15. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Ajándékozz utalványt, abból azt vesz, amit szeretne.
2017. dec. 15. 21:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát igazából megvan minden bútorjuk szerintem, de lehet mégis az utalvány lesz.

Decathlonos utalványra gondoltam mondjuk, de szinte mindent úgy rendelnek.

Köszönöm a segitséget

2017. dec. 15. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy írták, utalvány.
2017. dec. 15. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
38%

Karacsonyra penzt, vagy akar utalvanyt adni egy nagyon-nagyon-nagy lelkisivarsag!

Tudod miert nem tudod evrol-evre kitalalni, hogy kinek mit ajandekozzal a jeles napokon? Mert fogalmad sincs az ajandek lenyegerol. Te az anyagiakban es annak nagysagaban tudod csak kifejezni a szeretetedet. Az is szornyu, hogy hasznalati targyak jutnak csak eszedbe ajandek gyanant. Sajnos nagyon messze jarsz az ajandek es az ajandekozas lenyegetol.

Ajandekozasban a lenyeg a szeretet atadasa, hogy gondoltal ra es kedveskedni akarsz, hogy kellemes emlek maradjon az unnep. Ezt mar nagyon sokan elfelejtettek!

Maga az ajandek csak egy targy amiben megtestesitjuk a fentebb emlitett dolgokat ... hogy ha barmikor ranez az ajandekozott erre a targyra, ujra felelevenedjenek a kellemes nosztalgikus emlekek.

Tudod a konyhai gep par ev mulva elromlik es kidobjak, semmi emlek nem marad az korabbi unnepbol ... bezzeg ha 50 ev mulva elokerul egy kis csetresz a padlasrol, mindenki elmelazik egy kicsit es megprobalja fejben visszatekerni az idot.

Ha anyagiakban szeretned tamogatni a testveredet es a feleseget, azt minden ok nelkul megteheted az ev barmely napjan ... az unnepeket probald meg megtartani kulonleges napoknak.

2017. dec. 16. 08:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen hatalmas ajándék csomagok, ezer fele, mondjuk ha szeretik a kávét pezsgőt csokit olyat keress amibe ilyenek vannak.. ez is jobb mint a pénz!
2017. dec. 16. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti: Fú, te tipikusan az az ember lehetsz, aki totál haszontalan gusztustalan gicces porcelánfigurákat adsz ajándékba, mert azt gondolod, hogy azt majd 50 évig rakosgatják, előveszik, nézegetik és közben rád gondolnak. Miközben az a valóság, hogy ahogy kiteszed a lábad a házból, rögtön a kukában landol a nyálas ajándékod, és panaszkodnak rád, hogy "nem igaz, hogy nem tudott volna valami értelmesebb ajándékot kitalálni... ennél már a semmi is jobb." :DDD
2017. dec. 16. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet lelkileg sivár vagyok, de én mindkét öcsémnek pénzt adok ajándékba. Ruhában nem találom el egy huszonéves ízlését, Pc játékokban nem tudom mit szeretnek, bögre, berendezési tárgyak minden ilyesmi van nekik bőven. Egy aranyos képeslapba berakom a pénzt és megkapják borítékban így azt vesznek maguknak, amit szeretnének vagy szimplán elmegy belőle bulizni. Bármi.
2017. dec. 17. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Az 5-ös és a 7-es két végletet hallhattuk. Szerintem a kettő között az igazság. Abban igaza van az 5-ösnek, hogy a szeretet ünnepén ezt erőssítsük, ha már ajándékozunk, de azt ne csetresszel ne is talán pénzzel tegyük, hanem ha már tanács én úgy csinálom, hogy direkt megfigyelem ki mit szeret pl ősszel.

Mondog egy példát: minap rózsákat ábrázoló felső volt rajtam. Szerelmem édesanyukája észre vette és mesélni kezdte ő mindent szeret ami rózsás (dícsérve a pulóverem). Rózsa illatú, rózsa mintájú... több se kell, mint rózsa illatú finom és jó minőségű kencefice csomagot kap tehát.

Ergo, a figyelmem benne van. Szeretet ünnepén ÉN (tehat a magam reszerol) ezt tartom a helyes es minta erteku ajandekozasnak. Persze lehet ez meg meghatobb es meg aprobb is. A lenyeg, hogy ODA FIGYELÜNK a másikra.

Ettol fuggetlenul en baromi megerto vagyok az emberekkel. Megertem ha nincs ideje/kedve/emleke arra, hogy karacsonyi ajandekozast tokeletesitse.

Par hozzaszolonak. Szerintem a karacsony lenyege pl abban is all, hogy nem esunk egymas torkanak csak mert egy utalvanyt vesz egy szamunkra idegen valakinek. Naes? Ez ok a bunkoskodasra/ ítélkezésre? Vagy ez bizonyitek neked arra, hogy az illeto egy rossz ember es csak utalkodas jar neki? “Az vesse masra az elso kovet aki akkora nagy szent” /szabadforditas/

Peace

2017. dec. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!