Lesz hó Karácsonykor?
Most már ki tudja. Érdekes eddig a tél. Régen minden éven volt ilyenkor hó, Karácsony előtt. Sokszor volt 20.-ka környékén (tavaly is, az előtt is..). Vagy előtte, így 10.-ke környékén. Most még itt (Borsod-ban) nem volt hó, csak havas eső, meg ami egyből elolvadt. Szóval nem tudom... érdekes lenne december havazás nélkül. Tavaly volt hó 24.-én, 25.-én vagy 26.-án meg még annyi volt, hogy szánkózzunk. Meg szilveszterkor is volt egy kicsit, aztán január elején akkora hó esett, hogy össze volt hordva egy kupacba de mér március közepén meg volt a nyoma, meg egy kicsike még látszódott. Érdekes, hogy vagy Karácsony előtt, vagy Január elején szokott hó lenni.
Most mindenhol havazik, Anglia, Németo, Olaszo. Érdekes módon itt nem, csak a sz*ros eső, meg majd a +10 fok.
Lehet most havazna, ha nem ez a nyomorult 8 fok lenne, hanem mondjuk -1, -5 fok. És még meg is maradna...
Ez a december hó szempontjából egy.. nem is tudom milyen hónap lett... de sehol se mond mínuszokat sőőt még januárra se (igaz odébb van az..).
Nagyon nem tetszik nekem ez az időszak időjárás szempontjából... semmi hangulatosság nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!