Milyen könyvet ajánlanátok egy 45-55 év közötti nőnek?
Én 46 éves nő vagyok, imádok olvasni, de pont a Bear Grylls stb társai nem kellenének.
Ha szereti ezeket akkor ehhez hasonló könyvet adj. Gondolom Bear Grylls adott ki könyvet, ha igen akkor vedd meg azt. Mivel a hotlodiglanról nem tudom mit takar így utána olvastam. Egy érdekes thiller. Vedd meg azt ha szereti.
Én másfajta témákat szeretek.
Ha könyvet akarsz ajándékozni akkor érdemes megtudni, hogy melyek a kedvenc írói, vagy melyek a kedvenc témái.
Engem személy szerint világgá lehet zavarni a vámpíros könyvekkel. Egyedüli kivétel Bram Stoker - Drakula könyve.
De csak tudod kik a kedvenc írói? Vagy mely témákat szereti?
Én hiába ajánlok 46 éves nőként könyveket amiket én imádok, a kedvenceim, ha ő neki nagyon távol áll, és nem szereti azokat a témákat.
Vegyük az előttem lévő válaszadót.
Trónok harcát és Marley meg én könyveket ajánlotta.
Trónok harca könyvet csak akkor vedd meg, ha megveszed mind a 6 kötetet. Épp december végén jön ki az új Trónok harca könyv. Most néztem: Akciósan meglehet venni a 6 könyvet 20 ezer forintért. Én olvastam, nekem tetszett, és örülnék neki. De nem biztos, hogy a kérdező szereti a fantázia kalandregényt.
Marley meg én. Olvastam, és nem lett a kedvencem. Nem rossz könyv, de én nem szeretek olvasni arról, hogy valaki aki a szívemhez nő olvasás közben az a végén meghal. A könyv egy kutya és gazdája közti kapcsolatot meséli el.
Ha szereti az olyan könyveket amin talán a könyv végén már potyogni fog a könnye, akkor ez a könyv jó választás.
Akkor jó választás Danielle Steel: Hullócsillagon című könyve. Itt a fiáról ír, a betegségéről, kétségbeesésről, és a végén az öngyilkosságáról. Ahogy a Marley meg én könyvnél itt is potyogtam a könnyeim.
Ha szereti a sci.fi témájú könyveket akkor Philip K. Dick könyvei nagyok jók. Ha szereti a horrort akkor Stephen King. Ha szereti a kalandregényeket, amiben sok humor is van akkor Vavyan Fable is jó választás. De nagyon jók Leslie L. Lawrence könyvek.
Vagy ott vall Will Smith könyvei.
De nagyon jó Steven Saylor könyvei. Robert Graves könyvei is jók..
Rengetek jó könyvek vannak. Ezért jó ha tudod, hogy kik a kedvenc írói vagy témái. Utána már könnyebb a választás.
Édesanyám kicsit idősebb, de most pl az Arab sorozatot olvassa, és tetszik neki.
Én ismkönyvön gondolkodtam, és Böszörményi Gyula Leányrablás Budapesten eddig az, amit leginkább megvennék neki.
Mostanában olvastam pl A távozást, nekem tetszett.
Illetve A marsi valami fenomenális! Az ugyanúgy bejött nekem is, mint anyukámnak.
A kérdezett korosztály mondjuk pont megközöl minket :D
(holtodiglant találtam 3-at is, melyik?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!