Hogyan lehet kedvesen kiszúrni a másikkal?
Ma eljött az irodában a karácsonyi húzás napja, de mint kiderült, ez nem hagyományos húzás, hanem egy manó-krampusz játék, ami egészen karácsonyig tart. (Idén kezdtem a cégnél, így még nem volt ilyenben részem.)
Két embert kellett húzni. Manóként, vagyis a Mikulás segítőjeként ajándékokat kell adni az egyiknek, krampuszként pedig rosszcsontkodni kell a másikkal.
Az utóbbira semmi ötletem nincsen, mivel nem szeretek kiszúrni másokkal, és arra sem vagyok vevő, ha velem szúrnak ki. Szóval valami átmeneti dolog kellene, ami nem igazi kiszúrás, amitől nem fogja kellemetlenül érezni magát a másik, de azért mégsem igazi kedvesség, mint egy rendes ajándék. Van erre valami ötletetek? Talán az még fontos, hogy egy huszonéves lányról van szó.
A korábbi karácsonyokról olyanokat meséltek, hogy bekenték valakinek a szövetborítású székét fogkrémmel, vagy összeszigszalagozták a laptopját, sót raktak a kávéjába, stb. Na, ilyeneket NEM szeretnék csinálni!
Előre is köszönöm a tippeket!
Köszi, ez jó ötlet! :)
Szerintem is az, de amikor idejöttem, ezt még nem tudtam. :(
Ebédszünetben, amikor nincs a helyén huzamosabb ideig, csomagold be a klaviatúráját karácsonyi papírba jóóó sok cellux-szal.
Cseréld ki a tollait pl. vékony szál kolbászkákra VAGY vedd ki belőlük a tollbetétet.
Ha férfi, minden reggel csempéssz valami csajos dolgot asztalára (pl. rózsaszín ajándékmasnit ragassz a telefonjára, rózsaszín pihés tollat a tolltartóba, csillogó matricákkal ragaszgasd tele az asztalát!)
Cserélj ki a billentyűzetén pát karaktert ;)
Pukkaszd ki a kocsikerekét.
Törd ki az ablakot vagy bontsd ki a falat az ő asztala mellett és fogd rá.
Törd ki a széke lábát aztán tedd vissza, hogy amikor ráül "összetörjön" alatta aztán mond, hogy sokat hízott.
A szövetborítású széket itasd be pálesszal, hogy azt higgyék részeg.
Tegyél erőspistát a kajájába.
Gyújts fel.
Volt valami bolt, amiben lehetett ilyen hülyeségeket kapni, mint műhányás, meg ilyen szétharapod cukorka, és olyan, mintha vérezne a szád -olyakor tudnál úgy csinálni, mintha kétségbe lennél esve-, meg olyan, mintha rágógumi lenne, de amikor mondod valakinek, hogy vegyen, kihúzza, és szikrázik egyet, és ő meg pedig gyorsan elkapja a kezét. Masszíroztasd meg magad vele, mintha begörcsölt volna a vállad, és masszírozza ki a csomót. Vagy pl a te gépedre mondod, hogy nem indult, ezért az övét használtad, és akkor valamit átállítasz, pl a jelszót a felhasználói fiók nevét, a háttérképet valami badarságra:D A jelszót talán azt inkább ne. XD De a háttérképen vicces, hogyha ott hagysz valami kis mókásat:) Vagy csempésszél a zsebébe valami kekszeket, de olyat, ami nem zsíros vagy ilyesmi, és zacskó nélkül rakjad bele a kabátjába. Vagy a táskájába egy szilárd szappant, akár kicsomagolva. Vagy valami lufit. Vagy valami vicces utalványt, amit te csináltál, vagy ilyen vicces levelet. Egyszer amikor egyik pajtim túl sokáig nem vette föl a telefont, ezt írtam neki:
Kedves (Keresztneve)!
Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Lila Póni Pankrátorkuckó - Gyülekezetbe!
A számláját a Presso Bankban megnyitottuk, hamarosan küldjük önnek az értesítőt, amely majd tartalmazza a hozzá kapcsolódó számot.
Jelentkezését az XY Játékház szponzorálta.
További támogatóink: XYOO, Pamzka, Telm, Emese és Társa Takaréxövetkezet
Első találkozónk időpontja: 2009. május 7, péntek.
Részvételi szándékát nem kérjük jelezni, bár, amennyiben nem tud jelen lenni, vagy kérdése, észrevétele van,
kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkon, az alábbi számon:
06-3450 456 22
A kötelező tagsági díjat ide utalja: 065265265265353637
Amennyiben ön nem utal, a megadott elérhetőségein a Nemzeti Babakommandó felkeresi!
Meseszép délutánt, aláírás:
Ezmiaszr XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!