Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek karacsonyra a 27...

Mit vegyek karacsonyra a 27 eves baratomnak?

Figyelt kérdés
Nincs otletem :/ kérdeztem már tole h mi az amire vágyik vagy mit szeretne, de azt mondta nincs kulonosebben semmire szuksege. Es fogalmam sincs most igyh mivel lepjem meg

2017. nov. 29. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem akarok paraszt lenni, de mi ismerjük a barátodat vagy te? Nem írtál semmit hogy miket szeret stb. Pl ha rokker akkor nem valószínű hogy örülne egy dedikált Justin Bieber albumnak stb. Valami támpont?
2017. nov. 29. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon közel állhattok egymáshoz, ha még azt sem tudod, minek örülne. Mi honnan tudjuk? :D Nyisd ki a Tesco karácsonyi katalógusát és válassz belőle valamit. Vagy beírod a googleba, hogy "ajándékötletek"...
2017. nov. 30. 00:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feltetlenul valamilyen targyat vasarolni, csak azert mert az ajandekrol mindig erre asszocialunk.

Egy kellemes hangulatu vacsora, a diszbe oltoztetett kornyezet eppen elegendo (csak a gyerekek vagynak mindig valami ajandekra).

Sussel/fozzel valami nagyon finomat, keszits hozza desszertet, huts be egy finom bort, diszitsd fel a lakast, oltozz fel szepen, gyujts gyertyat, tegyel be egy jo zenet ... es tolts el el kulonlegesen szep estet a paroddal.

Kell ehhez meg valami? Nem!

Nem is illik bele a kepbe, ha veszel egy borotvahabot, toltotollat, penzcsipeszt ... (amire azt mondjak aprosag), de ezek nem aprosagok, hanem foloslegessegek.

Gyerekek rugoznak csak ezen az ajandek mizerian.

2017. nov. 30. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Rosszul kozelited meg a kerdest. Nem, mit vegyek (ez olyan gepies, semmi erzelem nincs benne), sokkal inkabb a "mit adjak" lenne a helyes irany.
2017. nov. 30. 09:07
 5/5 anonim válasza:
Én 29 vagyok, én sem várok semmit csak vele lenni és boldog lenni. Adj neki zoknit, boxert, vagy parfümöt, egy bort. Beledobod egy ajándék zacsiba és már meg is van. Ezeket nap mint nap tudjuk használni.
2017. nov. 30. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!