Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a baratomnak...

Mit vegyek a baratomnak karacsonyra?

Figyelt kérdés

30.000Ft-ot tudok szanni ra. Az a baj hogy o nagyon sokat keres. 500.000/ho. Es amit akar azt ugy is megveszi maganak...nekem meg emiatt otletem sincs mit vegyek.....

21/L

2017. nov. 29. 08:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Csak ne valami cuki párnás, fényképes szart.

Adj neki élményt,pl. :)

2017. nov. 29. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Küldd át hozzám. Beszélgetek vele 2-3 napig mindenféléről, eközben holtbiztos meg fog említeni valamit, ami tetszik neki, vagy legalábbis annyi kedves film- és sportélményéről beszél majd, hogy tudni fogom, milyen ajándékot tartana kedvesnek és személyesnek. Fura, hogy te egy év alatt nem voltál képes odafigyelni rá.

De hogy ne csak csúfoljalak, hanem tippet is adjak: az én tényleg nagyon gazdag rokonom imádja a Star Treket, meg -mint mindenki- szereti a pizzát. Találd ki, ki kap egy “Enterprise” forma pizzavágót, meg egy “csillagflotta” fürdőköpenyt?😃 Tudom, hogy könnyesre neveti majd magát rajta, ugyanakkor értékelni fogja, hogy odafigyeltem, mikor ezzel a számomra érdektelen sorozatról mesélt állandóan.

2017. nov. 29. 12:33
 13/18 A kérdező kommentje:

Milyen egy evrol beszelsz te?:D

5 honap dragam...

2017. nov. 29. 12:57
 14/18 anonim válasza:
Nem olvastam vegig a valaszokat, igy nem tudom, hogy volt-e mar. Esetleg 1 Wellness hetvege, paroknak kulcstarto, nyaklanc, jo parfum, kozos keppel 1 parnahuzatot ami sziv alaku parnara huzol.
2017. nov. 30. 17:49
 15/18 A kérdező kommentje:

Hat ezek olyan ocskak szerintem :/

Marmint ez a kulcstarto,huzat,kepkeret. Porfogo.

Olyat akarok amit hasznalhat is,vagy ami elmeny.

A wellness nem rossz mondjuk

2017. nov. 30. 17:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Ócska vagy te, hogy nincs egy épkézláb ötleted, hogy mit vegyél annak az embernek akivel együtt vagy, és akit közülünk te ismersz a legjobban. Talán erőltetsd meg a buksidat, és ne másokat kérdezgess. Vagy nyomtasd ki neki ezt a kérdést, rakj mellé 30 ezret egy borítékban, és írd meg, hogy tessék drágám, annyi fantázia szorult belém, mint egy légybe, válassz valamit vadidegen emberek ajánlatai közül, és megcsináljuk.

Jézusom.. Én az első karácsonyunkra tudtam normális meglepetést,illetve olyan ajándékot választani a páromnak, ami mindennél többet jelent neki,és teljes mértékben "betalált" pedig aztán együtt voltunk 3 hónapja..

2017. nov. 30. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha "csak" 5-6 hónapja vagytok együtt most még úgyis nagyon szerelmesek vagytok, így az első karácsonyi ajándék is lehet romantikusabb.

Anno az első karácsonyra a páromtól az első közös képünket kaptam bekeretezve. Nagyon jól esett hogy ezt az emléket ilyen formában őriztük meg. (igaz csóri egyetemisták voltunk :D)

Esetleg egy ajándékutalványt vehetnél neki páros masszázsra, így közös élményben lehet részetek, ez bőven kijön a 30 ezerből, összeköthetitek egy wellnessfürdéssel is. Emellett ajánlani tudom a kedvenc étel vagy desszert elkészítését is, főleg ha kicsit bonyolultabb és időigényesebb. Pl a párom imádja a hortobágyi palacsintát, igaz ráment egy fél nap mire megcsináltam, de rettenetesen boldog volt, ez volt az első valentin napi ajándékom neki.

Lehet közönségesnek hat, de a szexxel mindent fel lehet dobni még a karácsonyt is, mert egy szexi télanyónak egy pasi se tud ellenállni;) hidd el bármit is adsz, ha e jár mellé, akkor a körítés jobban fogja érdekelni, mint maga az ajándék, és mint tudjuk a karácsony nem arról szól, hogy ki milyen ajándékot ad a másiknak :)

2017. dec. 1. 08:57
 18/18 anonim ***** válasza:

“Lehet közönségesnek hat, de a szexxel mindent fel lehet dobni még a karácsonyt is, mert egy szexi télanyónak egy pasi se tud ellenállni;) hidd el bármit is adsz, ha e jár mellé, akkor a körítés jobban fogja érdekelni, mint maga az ajándék, és mint tudjuk a karácsony nem arról szól, hogy ki milyen ajándékot ad a másiknak :)”

Hát csajok, megnézném merre görbülne a szátok, ha a karácsonyfa alatt ajándék helyett a pasitok a péniszét kínálgatná... ne akarjátok már ENNYIRE olcsón megúszni, odakínálod az izédet, azt jólvan...

2017. dec. 1. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!