Ti is alig várjátok, hogy az idei karácsony is gyors letudódjon és vége legyen?
Az év legidiótább ünnepe a Valentin nap után. Remélem kocsmák nyitva vannak azért :D
19/F
Nem, én szeretem.
Mindenkinek olyan a karácsonya, amilyenre megszervezi. A miénk jó! :)
Igen! A valentin nap is baromság. Mondjuk egyikkel sem foglalkozom. Régebben zavart a dolog a kenyér miatt, de már lefagyasztom, szóval minden oké :)
33/N
Én szeretem :)
De ha nekem sem lenne párom és csak egy szar családom lenne, illetve barátok helyett csak pár piázócimborám akkor én is le akarnám tudni.
Nincs kivel unnepelj, mi, haver? ;)
Legyel jobb fej es egybol akad baratno, onnantol szeretni fogod az unnepeket.
Nem nyert a tipped, "Haver". A családi részét utálom csak a dolognak, túl nagy képmutatás.
proli
8: Mi nem tehetünk róla, hogy neked rossz családod van.
Nálunk nem képmutatás, nem szórjuk a pénzt, szeretünk együtt lenni. Olyanokhoz nem megyünk ilyenkor sem, akiket nem szeretünk, akikkel egyébként sem szoktunk találkozni. És min kéne idegeskedni? Nálunk ez a legnyugisabb időszak az évben.
Nem, en jovo ev januarjaig (vizkeresztig) folyamatosan unneplek es ez mar most vasarnap el fog kezdodni, advent elso vasarnapjan.
Unneplobe oltoztetem a lelkemet, szamot vetek az egesz ev esemenyeivel, vegiggondolom a barataim hosszu listajat es megtervezem, hogy az elkovetkezo egy honapban mikor es kit keresek fel, hogy a szeretetemet kimutathassam neki(k).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!