Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek Karácsonyra?

Mit kérjek Karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sziasztok,én egy 13 éves fiú vagyok.A szüleim már egy jó ideje nyaggatnak azzal a kérdéssel,hogy mit kérek karácsonyra.Eddig mindig az válaszoltam hogy ,,még nem tudom."

A mai délutánomból pár órát ötletszerzéssel töltöttem az interneten.De sajnos semmi ,,fogamra valót" nem találtam.Aztán most,nagyjából egy fél órája rátaláltam egy videóra,amiben egy srác Longboardozott.Rákerestem,és ahogy láttam,nincsen mindegyiknek horror ára.

Gondoltam milyen gyorsan eltudnék vele jutni A-ból B-pontba.Szóval ezt felírtam a listámra :D

Aztán mivel van egy XBOX ONE konzolom,ezért játékokat kérek hozzá,meg egy 3 hónapos GOLD tagságot.

Egyéb infók rólam:Jó tanuló vagyok,a technológia cuccokat nagyon szeretem,meg a videójátékokat. :D

Olvasni sajnos nem szeretek annyira,valahogy nem tud lekötni.

Szerintetek mit kérjek karácsonyra?

A válaszokért nagyon hálás lennék.

További szép napot!

2017. nov. 18. 17:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Ez megtisztelő! :) Szép napot mindeninek,aki ezt olvassa!És előre is boldog Karácsonyt! :)
2017. nov. 20. 15:32
 12/13 anonim válasza:
Respect és boldog Karácsonyt!
2017. nov. 24. 14:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Neked is! :)
2017. nov. 25. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!