Hol töltenéd a Karácsonyt?
#1 illetve 3,köszönöm az ötleteket, valóban gyönyörű lehet a skandináv országok valamelyikében a karácsony, fontolóra vesszük.
#2 biztosan gyönyörű lehetett,kíváncsivá tettél
Utolsó! Természetesen tudjuk, hogy attól szép az ünnep,hogy együtt töltjük,ugyanakkor minden embernek jót tesz olykor egy kis kikapcsolódás, és mivel egész évben keményen dolgozunk mindannyian, most az egyszer úgy gondoljuk, hogy nem arról kell szólnia az ünnepnek, hogy látástól vakulásig sütünk,főzünk, majd 3 napig zabálunk egyfolytában, és tespedünk, hanem szeretnénk akár más kultúrákba betekintést nyerni,illetve világot látni, és a többi.
Idén már Zürichben töltöm :)
Gyönyörű lesz, tavaly pont adventi időszakban voltam kinn és beleszerettem.
De januárban leugrunk St. Moritzba is egy hosszabb hétvégére - úgyhogy ha hazamegyek, kell téli csizma, meleg :)
Én vagyok az, aki Kárpátaljáról írtam.
Nagyon jól esnek a kérdező sorai, köszönöm! Tényleg mindig olyan szeretettel fogadnak ott engem. 5 éve ismerem őket, és szívesen töltenék velük ünnepeket, hétköznapokat egyaránt, mint már jó párszor. Hátha idén is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!