Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mikor díszíti fel a szobájá...

Ki mikor díszíti fel a szobáját, /lakását Karácsonyra és mikor? :D

Figyelt kérdés

Hali😄

Szerintetek úgy november közepe túl korai lenne a szobám kidíszítéséhez? Bàr igazából akkor díszítem amikor akarom, november közepe vagy egy picivel utána gondoltam feldíszíteni a szobámat, mindig akkor szoktam. De végülis én arra vagyok kíváncsi hogy ki mikor, mikkel dekorálja és díszíti a szobáját vagy a házát Karácsonyra😃

És mielőtt kezdődne hogy még korán van a Karácsonyi készülődéshez, tudom, és még nem dekorálok de már nagy lázban vagyok október közepén😅

A házat a szüleimmel mindig december elején szoktuk de a szobámat mindig kidekorálom előtte. És mindig nagyon tetszik a szüleimnek mert minden évben más ötleteket valósítok meg😁 Írhattok pár ötletet, hogy milyen jó szobadekorációs ötleteitek vannak, vagy ki hogyan díszíti a lakást😆

a korom az nem fontos de azért még

14/l😂😂

2017. okt. 10. 19:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%

Én karácsony előtt 1-2 héttel. Ezzel is ráhangolódok az ünnepre. Nekem a november közepe túl korai lenne, mert akkor karácsonyra már túl unalmas lenne az egész.

Nem szoktam túl sok mindent kitenni, mert eleve olyan az egész lakás, hogy nem zsúfolt, nem csicsás. Minden évben keresgélek, hogy van-e valami új dísz, ami megtetszik, de a régi megszokott darabjaim között is vannak kedvencek, amiket mindig kiteszek.

Idén lehet, hogy valami beltéri fénydekorációt veszek. Tetszenek a világító kis "szobrok". Pl. rénszarvas, hóember.

Eddig fényfüzérből csináltam bent is jó kis dekorációkat.

2017. okt. 11. 10:10
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
Soha. Okádnom kell attól, hogy október végén, november elején már nyomatják a karácsonyi dolgokat. Az egész karácsonyt utálom.
2017. okt. 11. 12:37
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
15 ėve feldíszítettem azóta úgy van.
2017. okt. 11. 13:07
 14/24 anonim ***** válasza:
81%
Advent első vasárnapja előtti szombaton. Idén november 25-én.
2017. okt. 11. 14:30
 15/24 anonim válasza:
45%
Max egy kis műfenyőt kiteszek de azt is csak 24-én, de van amikor még annyit sem.. nem szeretem a karácsonyt, régen még gyerekkoromban minden más volt, akkor még szerettem, de azota már sok minden megváltozott. Az egésznek már régen nincsen hangulata, többek között köszönhetően annak h a boltokba már jóval előbb kikerülnek a karácsonyi cuccok. Jó h nem már nyár közepén diszitgetik egyes üzleteket:(
2017. okt. 11. 15:47
 16/24 anonim ***** válasza:
60%

November végén-december elején.

A fát meg pár nappal az ünnep előtt.

Az ajándékokkal vagyok bajban.

2017. okt. 11. 16:12
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,szeretem ezeket olvasgatni:D Mentek a zöld kezek😆
2017. okt. 11. 17:28
 18/24 anonim ***** válasza:
64%
húsvétkor
2017. okt. 12. 02:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Adventtől, de akkor még nem mindent teszek ki akkor. A fát csak Szenteste díszítjük.
2017. okt. 13. 13:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Mikulás után 1 héttel szoktuk feldíszíteni a házat. Minden egyes szobát kidíszítünk még a kertet is. Imádom a karácsony hangulatát!
2017. okt. 14. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!