Ki mikor díszíti fel a szobáját, /lakását Karácsonyra és mikor? :D
Hali😄
Szerintetek úgy november közepe túl korai lenne a szobám kidíszítéséhez? Bàr igazából akkor díszítem amikor akarom, november közepe vagy egy picivel utána gondoltam feldíszíteni a szobámat, mindig akkor szoktam. De végülis én arra vagyok kíváncsi hogy ki mikor, mikkel dekorálja és díszíti a szobáját vagy a házát Karácsonyra😃
És mielőtt kezdődne hogy még korán van a Karácsonyi készülődéshez, tudom, és még nem dekorálok de már nagy lázban vagyok október közepén😅
A házat a szüleimmel mindig december elején szoktuk de a szobámat mindig kidekorálom előtte. És mindig nagyon tetszik a szüleimnek mert minden évben más ötleteket valósítok meg😁 Írhattok pár ötletet, hogy milyen jó szobadekorációs ötleteitek vannak, vagy ki hogyan díszíti a lakást😆
a korom az nem fontos de azért még
14/l😂😂
Én karácsony előtt 1-2 héttel. Ezzel is ráhangolódok az ünnepre. Nekem a november közepe túl korai lenne, mert akkor karácsonyra már túl unalmas lenne az egész.
Nem szoktam túl sok mindent kitenni, mert eleve olyan az egész lakás, hogy nem zsúfolt, nem csicsás. Minden évben keresgélek, hogy van-e valami új dísz, ami megtetszik, de a régi megszokott darabjaim között is vannak kedvencek, amiket mindig kiteszek.
Idén lehet, hogy valami beltéri fénydekorációt veszek. Tetszenek a világító kis "szobrok". Pl. rénszarvas, hóember.
Eddig fényfüzérből csináltam bent is jó kis dekorációkat.
November végén-december elején.
A fát meg pár nappal az ünnep előtt.
Az ajándékokkal vagyok bajban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!