Hogyan lehetne idén hangulatosabbá tenni a karácsonyt? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Sziasztok,tudom hogy ez még egy nagyon korai kérdés,de mivel én ebben a karácsonyi ,,hangulat teremtésben" nem vagyok valami jó(díszítés stb.),ezért a Ti segítségeteket szeretném kérni,hogy idén szép legyen a ház/szobám :D
Mikkel lehetne a szobámat karácsonyi hangulatúvá tenni?
A válaszokat nagyon szépen megköszönném :D
15/F
2017. szept. 10. 08:49
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Remélem neked is jól fog alakulni a Karácsonyod :)
2017. szept. 10. 21:58
12/14 anonim válasza:
Van a Fb-on egy csoport, Kézzel készített karácsony a neve. Ott nagyon jó ötleteket találhatsz.
Boldog tervezgetést! ;-)
13/14 anonim válasza:
14/14 anonim válasza:
Hali. Hát én égőket szoktam felrakni a falra, meg van mini karácsonyfám mini díszekkel:DD Vannak illatos gyertyáim meg ilyesmik. De mindig bővül valamivel a szobám díszek terén. November közepe fele szoktam a szobámat díszíteni mivel én ilyen "Karácsonyimádó" vagyok :D de én már októberben lázba vagyok amúgy😂😂 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!