Legvidámabb karácsonyi zenék? (Többi lent! )
Sziasztok,a napokban nagyon elkapott a karácsonyi hangulat :D
Szeretném elkezdeni a karácsonyi dalok gyűjtögetését. :)
Tudtok ilyeneket? :D Leginkább a külföldi dalokat szeretnék!
Amik eddig a listámom szerepelnek:
-Mariah Carey All I want for Christmas is you
-Wham! Last Christmas
-Glee Jingle bells
-Train Shake up Christmas
-Brenda Lee Rockin' Around the Christmas tree
-Csondor Kata Add tovább
-Dean Martin Let it snow!Let it snow!
-Mennyből az Angyal
-Kiskarácsony,Nagykarácsony
-We wish You a Merry Christmas
🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Illetve még lenne egy olyan kérdésem,hogy lehet-e kapni valamelyik boltban 50,vagy 100 darabos karácsonyfa díszt?Ha tudtok ilyenről,azt leírnátok?Nagyon hálás lennék érte :)
Van egy nagyon jó dal,ami nem a karácsonyról szól,de szerintem teljesen olyan a hangzása,mintha egy karácsonyi dal lenne :D
Little mix-love me like you
Már tisztára meghülyíted az embert :D augusztusban karácsony :D
esküszöm, rosszabb vagy, mint a hipermarketláncok! :D
Zsédának volt kb 10 éve egy nagyon jó karácsonyi külön albuma, ahol tényleg különleges igényes magyar fordítások születtek többek között az általad említett vidám dalokból is, de van rajta egy-két érzelmesebb hangvételű szám is, pl a kis gyufaáruslány meséjéről.
Nagyon tudom ajánlani, éppen neked való :)
Youtube-ról biztos letölthető az album
Meg ami a listádból kimaradt még, az "falalalala lalalala" dal
ami a díszeket illeti, ha sok fölös pénzed van, tudom neked ajánlani úgy októbertől kezdve a CQ73 webáruház kínálatát. Alapjában véve olyanok, mint egy nagykeráruház, bár az áraik az évek során felmentek a kiskerár közelébe, viszont annyi előnyük még mindig van a boltokkal szemben, hogy a kínálatuk óriási, és nagyon igényes, szép dolgokat árulnak.
többféle műanyag"üveggömb" készletet pedig láttam tavaly valahol, szintén a neten nagyon olcsón, de már sajnos nem tudom, hogy hol, de belinkelem, ha megtalálom.
Ha pedig kifejezetten kevés pénz áll a rendelkezésedre, akkor itt egy online százforintos bolt linkje. Az árak, a kínálat és a minőség is a százforintos boltokéhoz hasonló, de karácsony előtt ők is tele vannak filléres dekorációkkal.
Amúgy én is nagyon szeretem a karácsonyt, és szívesen adok majd karácsony előtt dekorációs tippeket neked, ha Isten is úgy akarja.
De most még nem hagyom magam "behülyíteni" :D, még korán van.
Bocsi, elsiklottam fölötte.
Ez esetben The Little Drummer Boy. Gyakorlatilag minden híresebb előadó előadta már A Trapp Familytől Az Abbán át David Bowie-ig.
Én először a The West Wing (Az Elnök Emberei) című sorozatban hallottam az egyik karácsonyi epizódban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!