Mcrgt2 kérdése:
Milyen pulcsit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Tudom még túl korai a kérdés de szeretném előre fejben összerakni valamennyire a dolgokat. Az az egy problémám van hogy nem tudom milyen pulcsit vegyek a barátnőmnek, mindig mondja hogy fázik és gondoltam akkor ez lenne a "nagy ajándékom" számára mert veszek neki még egy-két apróságot csak a pulcsit nem tudom eldönteni hogy hogy milyen legyen. Az értelmes válaszokat köszönöm :)2017. jún. 24. 19:10
1/6 anonim válasza:
Kötött, de ne olyan vastag szöszölős, hanem finom, puha anyagú. Garbós. Ne legyen túl rövid, ne lógjon ki a dereka.
Nekem egy finomat testhez álló, de nem túl tapadós, bordás mintájú, fekete garbó tökéletes lenne. De karácsonyra nekem tetszenek a direkt karácsonyi mintájú pulcsik is :) Nekem van egy jegesmacis, sokat hordom télen. Az olyan plüss, polár szerű anyagból van.
4/6 anonim válasza:
hát te ismered a lányt, a stílusát, nem hinném hogy nem tudod minek örülne :)
5/6 anonim válasza:
A mostaninak vagy aki akkor lesz majd? :)
Nézzetek szét online, aztán rendeld meg, ami tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!