Jön a karácsony és most ünnepelem először barátommal, csak az a baj h semmi jóó ötletem nincs mit vegyek neki. Nem akarok semmi sablonosat pulcsit stb. nem is tudom mit, valami különlegeset szeretnék venni neki vagy esetleg csinálni ötletek?
A pulcsi nem feltétlen sablonos. Én idén azt adok neki, mert tudom, hogy szüksége van rá, az ingjeihez nem tud semmi meleget felvenni így télen. Mint ahogy a parfüm se biztos, hogy sablonos, ha régóta vágyik egyre, de sose veszi meg, mert pl. sajnálja rá a pénzt. Vagy akár egy jóféle ital, mert nagyon szereti a tizenéves whiskeyt. Ezek a sablonosnak tűnő dolgok nem mindig sablonosak. Ha szükségesek, akkor sokkal jobb ajándék mintha vennél valmi hiperszupermenő abszolút felesleges dolgot.
Szóval te tudod mire van szüksége a barátodnak. Vegyél neki hasznos dolgot.
Rendelj neki egyedi sörnyitót vagy evőeszközt.
Én innen szoktam rendelni, mert még azon a héten megjön, hogy rendeltem és bármit kérhetek.
Bár nem tudom mennyire elfoglalt most így karácsonykor...
Link: www.kreativbizsu.hu
A ruha egyáltalán nem sablonos dolog. Sőt, az nagyon nagy dolognak számít, ha egy kapcsolat elején el tudod találni, hogy milyen a méret kell belőle, milyen tetszene neki stb :D
Ha ruhát veszel neki egészen biztos, hogy annak hasznát is veszi és fog is neki örülni, mert Tőled kapta. Szerintem jó karácsonyi ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!