Mit kértél a Jézuskától?
Könyveket, fonalakat :)
IFRS és adótanácsadó tanfolyamra jártam, hetek óta nem olvastam, nem kötötte. Most itt a pihi ideje végre :)
OFF:
Kedves 19 éves lányka, aki azért írt ide hogy dicsekedjen, elmondanám neked, hogy aki gazdag az nem jön fel gyakorira dicsekedni :) A gazdagoknak nincs erre szükségük, ők tudják hogy az emberek irigyek, és ezt jobb minél messzibről elkerülni. Legalábbis az értelmesebbje tudja. Élből látszik, hogy te is csak ilyen álgazdag csitri vagy, aki amint összemosogatta vagy összetérdelte egy "luxus cikk" árát, gyorsan tolja a világ pofájába hogy irigykedjenek rá és ezzel simogassa a kis érzékeny lelkét. A gazdagok már hozzászoktak az iPhonehoz, nincs rá szükségük hogy dicsekedjenek vele.
Én is lepontoztalak, és nem azért mert csóró vagyok és irigy rád (sőt... de ha nem haragszol én nem süllyednék le a "bibibi nekem jobb" van szintre) hanem azért, mert a kérdés az volt hogy mit KÉRTÉL, te pedig nem erre válaszoltál, hanem az első adandó alkalommal ahogy meg láttad a kérdést, jöttél dicsekedni. Javaslom csiszolj a személyiségeden, mert sosem lesznek minőségi, igazi emberi kapcsolataid hanem mindenki utálni fog a stílusod miatt. És nem, nem azért mert irigyek rá. Bárki meg tud venni egy iPhonet, nem kell hozzá gazdagnak lenni. Itt a példa, mivel látszik hogy te sem vagy az. Gondolom Dósa Fanni kaliberű lehetsz, aki azzal dicsekszik hogy luxusautójuk van, közben meg omladoznak náluk a falak.
Az iPhone-os lány a kérdésre válaszolt, ő ezt kapja/kéri a Jézuskától.
Tudom, hogy egyeseknek nem tetszik, hogy lelkizés helyett tárgyi dolgot írt.
De végül is... Ennyi erővel visszaírhatná ő is, hogy a békét, szeretet, egészséget nem kérni, hanem megteremteni/megóvni kell.
A tárgyi dolgok írása erre a kérdésre ugyanolyan jó, elfogatható válasz, mint a többiek hozzászólása; az egymás lepontozása, "mert ő ezt megengedheti magának", elég gyerekes.
Most pedig, gondolom, ezerrel fognak lepontozni és válaszolni, "ugyanolyan pchha lehetek", stb... Nyugodtan. Ha neked ez boldogságot okoz... Kellemes ünnepeket. A szeretet ünnepe van most, nem?
Írt privát üzenetet a 19 éves lányka, alias aranygaluska. Itt az az értelmi szint, amire mindannyian irigyek vagyunk:
Küldő: aranygaluska
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 15:41
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Mit kértél a Jézuskától?
"OFF: #23 Kedves 19 éves lányka, aki azért írt ide hogy dicsekedjen, elmondanám neked, hogy aki gazdag az nem jön fel gyakorira dicsekedni :) A.."
Az üzenet:
Mivan savanyu a szolo te csoves?:)) Ne magadbol indulj ki, te biztos osszeterdelned az arat, de nem mindenki akkora ordas k**va mint te. Tipikus irigy csoro vagy, de latom annak ellenere hogy irtam hogy parom van, te meg mellette is terdelnel...:D Okadek r*ngyo. Csatoljak kepet a SAJAT lakasomrol?:))) Csak mert akkor te elsirod magad a kis puridban, az "omladozo falu" lakasodban.:D Nem dicsekveskent irtam, fel volt teve egy kerdes amire valaszoltam. Elozo telefonom IPhone 6s plus volt, ugyhogy nekem nem ujdonsag az IPhone, ne izgulj te ehesszaju. Kepekert irj privatban, majd meglatjuk kinek omladozik a fala.;)
Szerintetek mi baja lehet? És egyáltalán miből gondolja hogy nőnemű vagyok? Úgy lászik gazdag mivolta mellett nem vett sok életet magának, hogy még mindig gyakorizik (tudom, én sem) Mindegy, megkérdezném tőle mennyibe kerül nála egy óra, de miért tettetném hogy érdekel? Meg amúgy is a fehér bőrűeket szeretem.
Küldő: aranygaluska
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 16:22
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Mit kértél a Jézuskától?
"Írt privát üzenetet a 19 éves lányka, alias aranygaluska. Itt az az értelmi szint, amire mindannyian irigyek.."
Az üzenet: Nyugodtan rakd csak ki, faj az igazsag?:)) Bar az ilyen gerinctelen sunyi alakok valaszolni nem mernek privatban.:D Ezt is rakd ki r**banc. Kellemes unnepeket!;)
64%-os!
Ha nem vetted volna észre, a 15-ös válaszoddal provokáltál ki mindent amit kaptál, az irigykedjetekbudosg*cik pedig csak olaj volt a tűzre. Mi van akkor ha lepontoznak? Mindenkit lepontoztak, senki nem lett tőle lelkibeteg. Ráadásul nem hiszem hogy bárki is irigy lenne rád, egy ilyen lelki szegény, emberileg 0 tinilányra. Senki nem ismer itt, senki nem irigy rád.
Nem tudom min kaptad fel a vizet, mit vártál ilyen válaszok után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!