Ti mit szoktatok csinálni karácsony előtti éccakán?
Figyelt kérdés
Először is mindenkinek boldog karácsonyt előre is!Fel vagyok pörögve holnap ajándékozás,nagyon boldog vagyok! Érdekelne ti mit szoktatok ilyenkor csinálni? Családdal,anélkül mi a progi, vagy egyszerűen a forrócsoki ezerrel?2016. dec. 23. 22:24
1/5 anonim válasza:
fb-on lógok :)
Most szedtem elő a fát és a díszeket, várják a reggelt, hogy a kisfiammal együtt díszítsük fel.
aztán mindjárt megyek aludni.
2/5 anonim válasza:
Szokni nem szoktam semmit csinálni, mármint nincs semmilyen rituálé 24.-e előtti estére/éjjelre. Viszont most néztem a Bunyó karácsonyig című filmet egy üveg Winternacht társaságában... nos ez így talán némileg kicsit kapcsolódik az ünnephez.
3/5 anonim válasza:
Gép előtt lógunk, mint mindig, ki-ki a saját szobájában... Azért találkozunk is a párommal, macskát is simogattunk és szaloncukrokat is mártottunk :)
4/5 anonim válasza:
Nekem nincs külön rituálém erre, mindig máshogy telik az utolsó este karácsony előtt. Most például bevállaltam a melót 23-án, és nemrég értem haza, úgyhogy lassan alszom, de előtte még Xboxozok egy kicsit. Reggel meg kelek, mert készülődni kell. Boldog karácsonyt, kérdező! :)
5/5 anonim válasza:
Karácsony 25.-én van, 24. csak szenteste.
23.-án mi takarítani szoktunk. 24.-e reggel fa állítás, napközben főzőcske, este vacsora és ajándékozás.
23 egy átlagos nap, bár előfordult, hogy aznap csomagoltam be az ajándékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!