Mivel fogja a családod tölteni a karácsonyi ünnepeket?
Mindjárt megyünk, felköszöntjük nagypapámat, akinek szülinapja lesz holnap, aztán elhúzunk a fenébe a Balatonhoz egy szállodába, 27-éig ott is maradunk. Oda jön utánunk a párom majd 26-án, ha náluk vége a hercehurcának.
Nyugalom, pihi, lazulás. Idegeskedés, rohanás, stressz, és rokonok nélkül. Így egész kellemes ünnep tud lenni.
Barátommal akivel együtt élünk 24.én az én szüleimhez megyünk. Ott lesznek még a nagyszüleim. Lesz ebéd, csillagszóró, kisebb ajándékozás, bár csak jelképes ajándékokat szoktunk adni egymásnak. Este haza jövünk, és kettesben(na jó hármasban a macskával) megiszunk egy üveg jó bort. A macska meg halat kap, hogy neki is jóság legyen. Nagyon várom, szertem ezt a meghitt hangulatot.
25.én a barátom családjához megyünk, ott nem tudom a pontos programot, de gondolom ugyanígy kaja meg karácsonyi hangulat. Este megint hármasban, mi macska megint halat kap.
25.én szabad foglalkozás. Lehet hogy ágyban döglés, lehet beszervezek valami találkozót barátokkal. Majd kialakul.
Soha nem szoktunk síelni járni, vagy más ilyen különösebb programot csinálni. Soha nem értettem az ilyeneket. Télen a hidegből a még hidegebbe menni, ahol nincs más csak hó, na az nem az én világom. Sokkal jobban szertem otthon nyugiban, a szeretteim körében tölteni az ünnepeket.
Szokásos ordibálas, veszekedés, lustulás, unalmas filmek a tv-ben.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!