Elég ajándék ez neki? Film, játék fanok válasza előnyben😉
Na még csak egy ideje tart de már hozzámnőtt a fiúka és ma külön édes volt, mert elmagyarázta húgomnak apám bunkosága után, hogy miért is higyjen továbbra is a Jézuskában. Elmesélte neki, hogy mikor kicsi volt a nagyszüleitől kapott egy kis fekete bárányt, amit nevelgetett és nagyon szeretett.
Na ebből ilyen sztorit csinált, hogy ugye Jézus Isten báránya meg hasonlók és minél több jót cselekszünk ez a kis bárány annál inkább szeret majd minket.
Na én majdnem elolvadtam mert a kishúgomat végre boldognak láttam ezután😊😄és kicsit pánikba estem hátha még kapnia kéne valamit még ezért🤔
Na szóval kap egy filmzene CD-t és egy videójátékos legendáról szóló könyvet meg valami sütivel is készülök.
Mi legyen még?
Vagy elég ennyi???
Mi ő, valami kiskutya? Jutalomfalatot nem akarsz neki adni?
Nem tudom, eddig milyen "fiúkáid" voltak, de az a normális, ha nem tesz rá a bunkóságra még egy lapáttal. Amit adsz neki most, az bőven elég. A süti amúgy bőven kifejezheti a háládat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!