Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 1 éves kislánynak mit vegyek?

1 éves kislánynak mit vegyek?

Figyelt kérdés

Igazából nincs ötletem, sok mindene van, mert a nagyik elhalmozzák.

Játékból is ezerféle van neki. Fisher price márkájú baba okostelefon, ugyanilyen éneklő mondókás könyv, plüssök, gurulós játékok, könyvek...

Ti mit vennétek?

Köszi az ötleteket előre is.

2016. dec. 14. 23:59
 1/7 anonim válasza:
Hmm... Ha mindene megvan akkor az nehéz kérdés,de talán van valami kedvenc meséje amiből örülne bárminek, esetleg ha szereti az ilyesmit valami aranyos színező vagy valami kis apróság amit szeret.
2016. dec. 15. 03:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy csörgőt.
2016. dec. 15. 06:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Lábbal hajtós kismotor jutott eszembe.

Az még nincs neki azt hiszem.

2016. dec. 15. 07:44
 4/7 anonim válasza:

Szerintem nem feltétlenül kell a gyereknek játék karácsonyra.

DE, még mielőtt mindenki nekem ugrani, hogy mit mondok, én kisebb koromban azért nem szerettem a karácsonyt, mert fölösleges felhajtás. Persze örültem az ajándéknak, de sose kértem semmit.

Szóval... akár ruhát, plüsst (szerintem egy nagy pihe-puha szőrmókkal nem lehet mellélőni ;))

2016. dec. 15. 21:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretetből veszem én sem, csak mert "illik". De végül találtam egy zenélő, világító távirányítós kulccsomót babáknak.
2016. dec. 15. 22:12
 6/7 evimeri ***** válasza:
19%
Hát ha nem szeretetből veszed akkor inkább ne vegyél semmit. Az ajándékozás arról szól - számomra - hogy, akit szeretek annak örömet okozzak. Lehet az egy 100 ft-os akármi is. A lényeg az önzetlenség. Tudom manapság ez már így megy. A sógoromék is megkérdték minden karácsony előtt, hogy vegyünk egymásnak ajándékot. A pofám majd leszakadt. Ez nem egy csere üzlet.
2016. dec. 16. 16:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Ez a szeretetből ajándékozás ott bukik meg például, hogy nem mondhatod meg közeli rokonoknak hogy nem bírod őket. És ők is készülnek nagy mosollyal az arcukon átadják az ajándékodat, muszáj viszonozni.

Ez van.

2016. dec. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!