Mit vegyek egy 9 éves kislánynak?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 20:09
1/10 anonim válasza:
Violettás cuccokat. Most az a menő.
2/10 anonim válasza:
Valami jó könyv vagy édesség? Ha nem ismered az ízlését, akkor ezek bónuszként általában beválnak.
4/10 anonim válasza:
Szoktak árulni pár száz forintért csomagban kis színes gumikat, amikből tök jó karkötőket lehet fűzni. Ha fűző ,,gépet" is veszel úgy az igazi, mert akkor könnyeb és rengeteg változatban lehet fűzni :) .
Meg vannak valami Color Me Mine kifesthető táskál.
Olvasni szeret?
5/10 anonim válasza:
Szerintem is valami kézműves dolgoz kakrötőkészítő az jó otlet. Vagy valami csajos dolgot neszeszert , táskát. Ékszert.Telefon tokot.
6/10 anonim válasza:
Pónilovat!barbit!Plüsst!Tollat!Színezőt!vagy valami nagyot,rózsaszínt és csillogósat!
7/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló....
Ezek egy kicsit dedósak lennének egy 9 évesnek :D
8/10 anonim válasza:
Miért kellene neki venni valamit? (főleg ilyen ízléstelen állatságokat, amiket itt egyesek felsoroltak)
Játssz vele, beszélgess vele, vidd el kirándulni, ezek sokkal többet érnek, mint a kínai kacatok, amik csak arra "jók" hogy több legyen a szemét a Földön.
9/10 anonim válasza:
Most mondanám, hogy elég ajándék az, hogy ha szereted őt, de manapság vannak, akik ajándékra vágynak főként. Szerintem, elég, ha szereted őt, és kimutatod neki vagy szóban, vagy írásban. Szerintem ne vegyél neki semmit, kérdezed meg, hogy mit szeretne játszani veled, vagy vmi ilyesmi.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. okt. 15. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!