Karácsonykor jó lenne, vagy egy ünnepmentes napon?
Figyelt kérdés
Karácsony este 24.-én szeretném megkérni a barátnőm kezét.De érdekelne nők/lányok véleménye hogy mégis mit gondoltok a dologról.A kérdés ugye fent...Nagyon nagy segítség lenne!2016. dec. 22. 17:20
11/12 anonim válasza:
Sziasztok.Nekem is ma kérte meg a párom a kezem.Kettőnk döntése volt hogy ma legyen.Kaptam más ajándékot is.Szerintem semmi kivetni való nincs ebbe.
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Aki kérte hogy írjam meg mit reagált a barátnőm bocsánat hogy ilyen későn írok csak!Nagyon örült,boldog volt,igent mondott úgyhogy ez miatt meg én örülök nagyon.Azóta is nézegeti a gyűrűjét,szerintem alig hiszi el még hogy megtörtént a dolog és megkértem :)
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek!
2016. dec. 25. 01:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!