Osztalykaracsony. Mit vehetnek? Ötletek?
Figyelt kérdés
Egyik baratnomet huztam rendeltem mar egy hete telefontokot de nem jott meg..tegnap irtam azoknak akiktol rendeltem irtak hogy csusznak a karacsony miatt de a heten mindenkepp megkapom de addigra keso..az lenne a kerdesem hogy mit tudnek venni kb 1000-1500ftbol mert a csaladom nincs itthon elutaztak.2016. dec. 20. 11:40
1/2 A kérdező kommentje:
Ja es hogy mondhatnam el neki hogy a tok meg nem jott meg?..
2016. dec. 20. 11:43
2/2 anonim válasza:
Mondd azt, amit írt a cég, amelyiktől rendelted! Szimplán olvasd fel az üzenetet. Mivel a barátnődről van szó, biztosan megérti és nem fog haragudni. Mi nem ismerjük és nehéz tanácsot adni, mit vegyél neki. Én a barátnőimnek fülbevalókat, karkötőket, gyűrűket, nyakláncokat, virágokat, kozmetikumokat és bögréket szoktam ajándékozni. A legjobb barátnőmnek kutyát ábrázoló tolltartót vettem, mert állatorvosnak készül. Személy szerint cuki bögrét vagy illatos gyertyát vennék, hogy megmaradjon emlékbe és csomagolnék neki egy kis édességet vagy gyümölcsöt. Tavaly Karácsonyra egy nagyon szép mécsest kaptam, amelyen a nevem állt. Ajándékboltokban hasznosabb tanácsokkal látnak el a szakértők. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!