Osztálykarácsony. O. tarsam szereti az animéket, összesen ennyit tudok róla. Mit vehetnék neki? 16 éves, szóval nem egy animés kiszinezőre gondolok.
Szia.
Hát nekem barátnőm nagy anime bolond és szereti a képregényeket, animés ceruzákat, sőt lehet csináltatni olyan pólót amire azt nyomtatsz amit szeretnél az az megtudod hogy melyik a kedvence és rányomtattatod a képet.
Ez a pólós megoldás kijön kb 1500-2000 ft-ból ha ez sok akkor tudok adni egy e-mail címet ahol bögrét lehet csináltatni egy 1000-ért és személyesen veheted át a kész terméket.
persze még várom bőven az ötleteket!!!
jövőhét utanra kell
az a baj, h tenyleg nem tudom milyen animéket keres.
Ugy terveztem h titokban tartom kit huztam, de igy kenytelen leszek megkewrdezni vmelyik bnőjét :/
köszönöm az eddigi segitsegeket!:)
Attól függ mekkora anime rajongó és hogy lány vagy fiú , ebből 70%os esélyel kitippelek 3-5 animét amit szeret vagy legalább látott :D
De amúgy csináld azt hogy odamész hozzá és azzal megkérdezed hogy melyik a kedvenc animéje , mert te is elszeretnél 1et kezdeni ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!