Osztálykarácsonyt tartunk és kézileg kell készítanünk valamit. Mit tudnék készíteni?
Az egyik barátnőmnek kell készítenem. Ezt ebben az évben vezették be. Az előbbi években tök jól elvoltam mert csak vettem valami kis csokit de most nem tudok mit csinálni. Nem vagyok túl béna, de nagyon bonyolult dolgokat nem tudok megcsinálni.
11L
Fűzött gyöngyből karkötő? Üvegfestékkel festett mécsestartó? Egy kis befőttesüveg papírból hajtogatott csillagokkal? http://www.youtube.com/watch?v=u4Woj9oP3AI
Színes papírból montázsolt képeslap? Valami kis rajz? Zsugorka? Süthető gyurmából állatka? Annyi rengeteg ötlet létezik. És egyetértek azzal, aki ezt bevezette.
ha sütit sütsz neki, azzal le van tudva az édesség része a dolognak, és még kézzel is készült. mézeskalács figura, vagy muffin, amit ki lehet díszíteni (szerintem a szivárványos muffin nagy sikert aratna). :) aztán egyéb ajándéknak amit az előzőekben felsoroltak az is jó, rajzolhatsz valamit, vagy veszel egy egyszerű képkeretet, kidíszíted a szélét, majd beleteszel valami saját készítésű fotót. sok sikert!:)
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!