Mi lesz nálatok az ebéd Szenteste, ha csak Ti (szülők
és gyerekek) lesztek együtt és nem kell senkit vendégül
látni, másnapra meg nem kell főzni?
Én úgy döntöttem, a kedvencek lesznek.
3,5 éves fiam kedvence: paradicsomleves, betűtésztával. Meg a rántott hús.
Férjemnek: krumplipüré.
Meg valami majonézes salit is csinálok hozzá.
Nem akarok sokat vacakolni a konyhában, 25-én reggel úgyis indulunk anyósomékhoz, és csak 26-án este érünk haza.
2016. dec. 8. 15:20
Húsleves, töltött káposzta, sajttal-sonkával-gombával és fokhagymás tejföllel töltött rántott csirkemell, krumplipüré, párolt zöldség, csokitorta.
2016. dec. 8. 15:21
3/10 anonim válasza:
Halászlé, rántott hús, aszalt szilvával töltött csirkemell, kukorica- és burgonyasaláta, krumplipüré, rizi-bizi, bejgli, sajttorta, mézeskalács (2 felnőtt és 2 tizenéves).
2016. dec. 8. 15:35
4/10 anonim válasza:
Hidegsaláták: majonezes krumpli, kaszinó tojás, francia saláta.
Sült hús oldalas.
Rántott hús töbnféle. Csirke, sertés.
Krumplipüré.
Házityúk nemrég vágtunk! Ez lesz a leves.
Meg sütök valami sütit. Azt még nem tudom mit.
2016. dec. 8. 15:37
5/10 anonim válasza:
Mi csak ketten leszünk a férjemmel. Mindig halas egytálételt eszünk (gyors és egyszerű) salátával, és egy kevert sütit (szintén egyszerű). Azért ennyit, mert a köv. 2 nap a családnál brutális kaja szempontjából.
2016. dec. 8. 15:39
6/10 A kérdező kommentje:
Én egy tejszínes-tárkonyos csirkeragu levest csinálok, aztán vagy borsófőzelék lesz pörkölttel (4,5 éves igénye), vagy mexikói húsos pite (többiek igénye), de mindkettő biztos nem, mert másnap mi is megyünk a nagyszülőkhöz.
Sütinek meg sajttorta lesz.
Mi a baj a paradicsomlevessel???
Sose értettem, hogy ünnepekkor miért kell márt enni, mindig a kedvenc kajámat eszem, ha ünnep van ha nem. Ha Karácsonykor a McDonald's-ot kívánnám meg akkor ott ennék, hiába gagyi. Nem egy ünnep fogja meghatározni. Azt sem tudom, hogy mit fogok vacsorázni, nem hogy 3 hét múlva mit fogok kívánni. Egyébként valószínűleg étteremben, mert nyaralni leszünk.
2016. dec. 8. 17:43
Lencseleves, rántott hal, burgonyasaláta, házi tojáslikőr, vaníliás keksz plusz, gyömbéres keksz, plusz még egy süti (még nem tudom milyen). Ketten vagyunk párommal, másnap 3 helyre megyünk, 26-án két helyre, úgyhogy nem fog kelleni több kaja.
2016. dec. 8. 23:30
2016. dec. 9. 09:27
10/10 anonim válasza:
mi 4 en voltunk volt egész tyúkból húsleves töltöttkáposzta töltötthús majonézes kukoricasaláta krumplipüré rántott csirkecomb juhtúrós kaporral töltve és csirkecomb ananásszal vagy barackkal és a sajt rásütve
2017. jan. 1. 22:42
Kapcsolódó kérdések: