Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi lesz nálatok az ebéd...

Mi lesz nálatok az ebéd Szenteste, ha csak Ti (szülők és gyerekek) lesztek együtt és nem kell senkit vendégül látni, másnapra meg nem kell főzni?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

Én úgy döntöttem, a kedvencek lesznek.

3,5 éves fiam kedvence: paradicsomleves, betűtésztával. Meg a rántott hús.

Férjemnek: krumplipüré.

Meg valami majonézes salit is csinálok hozzá.

Nem akarok sokat vacakolni a konyhában, 25-én reggel úgyis indulunk anyósomékhoz, és csak 26-án este érünk haza.

2016. dec. 8. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Húsleves, töltött káposzta, sajttal-sonkával-gombával és fokhagymás tejföllel töltött rántott csirkemell, krumplipüré, párolt zöldség, csokitorta.
2016. dec. 8. 15:21
 3/10 anonim válasza:
83%
Halászlé, rántott hús, aszalt szilvával töltött csirkemell, kukorica- és burgonyasaláta, krumplipüré, rizi-bizi, bejgli, sajttorta, mézeskalács (2 felnőtt és 2 tizenéves).
2016. dec. 8. 15:35
 4/10 anonim válasza:
82%

Hidegsaláták: majonezes krumpli, kaszinó tojás, francia saláta.

Sült hús oldalas.

Rántott hús töbnféle. Csirke, sertés.

Krumplipüré.

Házityúk nemrég vágtunk! Ez lesz a leves.

Meg sütök valami sütit. Azt még nem tudom mit.

2016. dec. 8. 15:37
 5/10 anonim válasza:
87%
Mi csak ketten leszünk a férjemmel. Mindig halas egytálételt eszünk (gyors és egyszerű) salátával, és egy kevert sütit (szintén egyszerű). Azért ennyit, mert a köv. 2 nap a családnál brutális kaja szempontjából.
2016. dec. 8. 15:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Én egy tejszínes-tárkonyos csirkeragu levest csinálok, aztán vagy borsófőzelék lesz pörkölttel (4,5 éves igénye), vagy mexikói húsos pite (többiek igénye), de mindkettő biztos nem, mert másnap mi is megyünk a nagyszülőkhöz.

Sütinek meg sajttorta lesz.

Mi a baj a paradicsomlevessel???

2016. dec. 8. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Sose értettem, hogy ünnepekkor miért kell márt enni, mindig a kedvenc kajámat eszem, ha ünnep van ha nem. Ha Karácsonykor a McDonald's-ot kívánnám meg akkor ott ennék, hiába gagyi. Nem egy ünnep fogja meghatározni. Azt sem tudom, hogy mit fogok vacsorázni, nem hogy 3 hét múlva mit fogok kívánni. Egyébként valószínűleg étteremben, mert nyaralni leszünk.
2016. dec. 8. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Lencseleves, rántott hal, burgonyasaláta, házi tojáslikőr, vaníliás keksz plusz, gyömbéres keksz, plusz még egy süti (még nem tudom milyen). Ketten vagyunk párommal, másnap 3 helyre megyünk, 26-án két helyre, úgyhogy nem fog kelleni több kaja.
2016. dec. 8. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Halászlé, mi más? :)
2016. dec. 9. 09:27
 10/10 anonim válasza:
mi 4 en voltunk volt egész tyúkból húsleves töltöttkáposzta töltötthús majonézes kukoricasaláta krumplipüré rántott csirkecomb juhtúrós kaporral töltve és csirkecomb ananásszal vagy barackkal és a sajt rásütve
2017. jan. 1. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!