Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Senki nem veszi észre?

Senki nem veszi észre?

Figyelt kérdés
évek óta nincs már hó,szó szerint csak mesélek róla a kisgyerekemnek,hogy azén gyerekkoromban mennyit szánkóztunk,mindig nagy hó volt.és volt értelme a hull a pelyhes fehér hó"stb és hasonló daloknak,ma már csak tv-ben látnak ilyet.megszakad a szivem,hogy hóembert se tudnak épiteni ami hónapokig állna.azt nem is emlitem,hogy már elkezdték tárgyalni a vizkészlet politikáját,és már 2-3 fokkal melegebb van,pedig nem 200 év telt el a gyerekkorom óta csak 20-25.nem tudom hogyan élnek majd az unokim milyen körülmények között.és mindenki vígan karcsonyozik hát hó nélkül,mintha semmi se történne,örökké lenne víz,termőtalaj,mr jövőre minden drágulni fog,mert a melegben nehezebb előállitani.az emberek olyan nyugottak ugy érzem mintha egy mátrixban élnék...érez még igy valaki?mindenki hétköznapi témákrol cseveg,miközben kitudja milyen gyorsan ér ide a kilátásalan jövő.brcsak régebben születtem volna,tudom hogy az unokáim még jó korban nőttek volna fel.. vajon lesz értelmes válasz vagy megint csak én süketelek?
2016. dec. 8. 06:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%

"Egymondatos" monológod alapján megítélve:

Tényleg, -csak "süketelsz"!

Ennyire igénytelen írásmódot egy magára valamit is adó, kulturált- ember nem használ!

2016. dec. 8. 07:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha írni sem tudsz, akkor nem tudom komolyan venni a vernyogásodat.

Amúgy a felénél kb. feladtam, mert egy ennyire igénytelen szöveggel nem bajlódok.

2016. dec. 8. 07:48
 3/12 A kérdező kommentje:
ez a legfontosabb ugye?pont erről beszéltem...
2016. dec. 8. 08:49
 4/12 anonim ***** válasza:

A kérdező olyan személyes üzenetet küldött nekem, aminek minden szava szintén megérne egy elemzést. :D :D :D

Ráadásul be akartam ide másolni, de fennakadt a "trágárságszűrőn". :D :D :D Pedig trágár szó nem is volt benne, csak épp annyi a hiba, hogy ettől már a gép is kiakadt. :D :D :D

Jézusom, szánalmas vagy!!!

2016. dec. 8. 08:54
 5/12 A kérdező kommentje:
eddig csak a helyesirásról beszéltünk.ezért nem irok ki soha kérdést.még egyszer leirom hogy a billenytyüzetem vagdosni kell mert rossz.leirjam még? miért nem a kérdésekre válaszolnak az emberek?senkit nem bántottam,hát milyen világban élek én??
2016. dec. 8. 08:59
 6/12 A kérdező kommentje:

adjatok reményt hogy vannak még normlis emberek akik figyelnek.és nem vitázni járnak ide.ahhoz a

kocsmába kell menni

2016. dec. 8. 09:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Jézusom... most miért kell bántani a kérdezőt? Ti is szánalmasak vagytok, ha ezen fennakadtok. Én egyetértek veled, nekem már nagyon hiányzik a hó, anélkül nem is igazi a karácsony. :(
2016. dec. 8. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Mert aki kiír ide valamit, az legalább MINIMÁLIS szinten tisztelje meg a többi embert azzal, hogy olvasható módon ír. És ez független a billentyűzettől, amit "vagdosni" kell - késsel??

Személyes üzeneteket pedig nem tudom, mire fel küldözget bárkinek is.

2016. dec. 8. 09:31
 9/12 anonim ***** válasza:

#4, #8...

Én is hasonlóan jártam a kérdező személyes üzenetével, de vettem a fáradtságot és jelentettem a moderátornak!

"Mert megérdemli!"

2016. dec. 8. 12:55
 10/12 A kérdező kommentje:
ide akartam irni nem személyesen,de ezt már irták.feladom,győztetek.boldog vagy?én csak egy választ akartam...
2016. dec. 8. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!