évek óta nincs már hó,szó szerint csak mesélek róla a kisgyerekemnek,hogy azén gyerekkoromban mennyit szánkóztunk,mindig nagy hó volt.és volt értelme a hull a pelyhes fehér hó"stb és hasonló daloknak,ma már csak tv-ben látnak ilyet.megszakad a szivem,hogy hóembert se tudnak épiteni ami hónapokig állna.azt nem is emlitem,hogy már elkezdték tárgyalni a vizkészlet politikáját,és már 2-3 fokkal melegebb van,pedig nem 200 év telt el a gyerekkorom óta csak 20-25.nem tudom hogyan élnek majd az unokim milyen körülmények között.és mindenki vígan karcsonyozik hát hó nélkül,mintha semmi se történne,örökké lenne víz,termőtalaj,mr jövőre minden drágulni fog,mert a melegben nehezebb előállitani.az emberek olyan nyugottak ugy érzem mintha egy mátrixban élnék...érez még igy valaki?mindenki hétköznapi témákrol cseveg,miközben kitudja milyen gyorsan ér ide a kilátásalan jövő.brcsak régebben születtem volna,tudom hogy az unokáim még jó korban nőttek volna fel.. vajon lesz értelmes válasz vagy megint csak én süketelek?
Ennyire igénytelen írásmódot egy magára valamit is adó, kulturált- ember nem használ!
2016. dec. 8. 07:30
2/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha írni sem tudsz, akkor nem tudom komolyan venni a vernyogásodat.
Amúgy a felénél kb. feladtam, mert egy ennyire igénytelen szöveggel nem bajlódok.
2016. dec. 8. 07:48
3/12 A kérdező kommentje:
ez a legfontosabb ugye?pont erről beszéltem...
2016. dec. 8. 08:49
4/12 anonim válasza:
A kérdező olyan személyes üzenetet küldött nekem, aminek minden szava szintén megérne egy elemzést. :D :D :D
Ráadásul be akartam ide másolni, de fennakadt a "trágárságszűrőn". :D :D :D Pedig trágár szó nem is volt benne, csak épp annyi a hiba, hogy ettől már a gép is kiakadt. :D :D :D
Jézusom, szánalmas vagy!!!
2016. dec. 8. 08:54
5/12 A kérdező kommentje:
eddig csak a helyesirásról beszéltünk.ezért nem irok ki soha kérdést.még egyszer leirom hogy a billenytyüzetem vagdosni kell mert rossz.leirjam még? miért nem a kérdésekre válaszolnak az emberek?senkit nem bántottam,hát milyen világban élek én??
2016. dec. 8. 08:59
6/12 A kérdező kommentje:
adjatok reményt hogy vannak még normlis emberek akik figyelnek.és nem vitázni járnak ide.ahhoz a
kocsmába kell menni
2016. dec. 8. 09:01
7/12 anonim válasza:
Jézusom... most miért kell bántani a kérdezőt? Ti is szánalmasak vagytok, ha ezen fennakadtok. Én egyetértek veled, nekem már nagyon hiányzik a hó, anélkül nem is igazi a karácsony. :(
2016. dec. 8. 09:27
8/12 anonim válasza:
Mert aki kiír ide valamit, az legalább MINIMÁLIS szinten tisztelje meg a többi embert azzal, hogy olvasható módon ír. És ez független a billentyűzettől, amit "vagdosni" kell - késsel??
Személyes üzeneteket pedig nem tudom, mire fel küldözget bárkinek is.
2016. dec. 8. 09:31
9/12 anonim válasza:
#4, #8...
Én is hasonlóan jártam a kérdező személyes üzenetével, de vettem a fáradtságot és jelentettem a moderátornak!
"Mert megérdemli!"
2016. dec. 8. 12:55
10/12 A kérdező kommentje:
ide akartam irni nem személyesen,de ezt már irták.feladom,győztetek.boldog vagy?én csak egy választ akartam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!