Az miért van, hogy hívok 1 telefonszámot, és hallom, hogy kicsöng, de senki nem veszi fel, és látom, hogy megy a percszámláló?
Ne törődj vele.
A hívás onnan kezdődik hogy felvette a hívott fél.
Ami ketyeg az csak a telefonon az üzemidő számláló.
Semmi köze a fizetendő díjhoz.
Nálam is így működik.
Ilyen nincs, a legxarabb telo is akkor kezdi szamlalni a hivasidot amikor tul felvettek.
Milyen telorol hivsz?
Szerintem a magyarazat az hogy tulajdonkeppen valaszol egy alkozpont es az probalja rutingolni tovabb a hivast az alkozpont egyik belsojehez, es kozben neked egy magnora vett szimullalt visszajelzest jatsz le. Ebbe az esetben persze fizetsz angolosan :-D
"Ilyen nincs, a legxarabb telo is akkor kezdi szamlalni a hivasidot amikor tul felvettek. "
Android így számol.
androidosról
állásinterjú ügyben próbálom hívni a céget..............
Bazz, ez hihetetlen!
Igaz, nekem iPhone-om van, de soha eletemben meg nem fordult volna a fejemben hogy az android nem tudja szamlalni a realis hivasidot amikor a hivott fel valaszol. Hiszen ezt a regebbi eleg buta symbianos nokia telok is tudtak mar 10 evvel ezelott.
az a furcsa, hogy csak ennél a számnál ilyen....
ha mást hívok teljesen normálisan számol.....
"Hiszen ezt a regebbi eleg buta symbianos nokia telok is tudtak mar 10 evvel ezelott."
Nem tudták.
Itt van előttem 4 telefon, végigpróbáltam.
És kipróbáltam az asszony iPhone-ján, meg van itt egy javítós iPhone, akku cserére vár, szóval a 6 és 5c modellek se akkor kezdenek el számolni mikor felveszi a hívott fél.
Nézd csak meg a tiédet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!