Mi a "menő" a mostani 9 éves kislányok körében? Karácsonyi ajándék miatt érdekelne.
A távoli családi körben van egy 9 éves kislány, akinek ajándékot szeretnék venni, de nagyon ritkán találkozunk velük, nem ismerem őt annyira. Nem szeretném a szülőket megkérdezni, ezért azokhoz szólok, akiknek hasonló korú kislányuk van. Miért rajonganak mostanában? Tavaly a Violetta volt a nyerő, előtte meg a Monster High...ilyesmire gondolok.
Köszönöm előre is a segítséget!
Azok már a múlt, elfogadja de játszik vele pár órát max.
Okosteló, lehetőleg ájfon. Nehogy szénné égesd valami szar samsungal a suliban. Ha olcsóbbat akkor tablet.
1 hozzászóló: gratulálok a gyerekedhez
Kérdező, ami nálunk menő: kreatív játékok (pl karkötőkészítő), Very Bella, Spongyabob, Minnie Mouse (tavaly nálunk Frozen és Minyonok, előtte Monster High)
Telefont, tabletet vegyenek neki a szülők, ha úgy gondolják, de szerintem még korai.
Kreatív játékot nagyon szívesen vennék, először képkarcoló készletet néztem ki, szerintem nagyon jópofa dolog, csak nem tudom mennyire üti meg az ingerküszöböt :( a többi említett dolgot is megnézem majd, köszönöm a tippeket! :)
unokahugom 8, kolleganőm kislánya 10. mindkettő verybellát szeretne.
unokahuginak így én sminkkészletet, csillámtetoválást vettem.
de szerintem 9 évesnek könyv is nagyon szuper ajándék lehet. vagy lego friends.
Csatlakozom az előttem szólókhoz (kivéve az elsőhöz :D): Lego, kreatív hobby kellék (én nagyon szerettem a képeket kikarcolni ennyi idős koromban!), könyv (vannak aranyos ifjúsági/gyerek regények, amik már az ő korosztályának is élvezhetőek, főleg a modernebbek amelyekben mai gyerekek a főszereplők).
Írtál, hogy nem tudod, mi éri el az ingerküszöböt - lehet, hogy tényleg csak egy telefon vagy tablet tudná lázba hozni a gyereket, de ahogy írtad, nem ismered őt igazán. Könnyen lehet, hogy egy könyvnek vagy legónak is nagyon örül, vagy szívesen alkot, bütyköl. Azt az ajándékot válaszd, amit te szíved szerint adnál. :)
Többen említették a Very Bella sminkkészletet, ez szerintem azért nem jó választás, mert vannak szülők akik nem engedik még ilyen szinten sem a smink próbálgatását 9 éveseknek. Nekem is van egy 9 éves unokahúgom, a suliban persze szóba került a téma, a kislány is azt kért volna szülinapjára, de az anyja lezárta azzal, hogy a smink felnőtteknek való, nincs értelme 9 évesen sminkelgetni, még ha csak otthon is. Szóval ha a rokon kislány szülei is hasonlóan gondolkoznak, mellé lehet lőni egy ilyen ajándékkal.
Amit az én 9 éves unokahúgom szeret: olvasás, rajzolás-festés (meg tud őrülni egy jobbfajta ceruza-szettért vagy rajztömbért :)), játékállatok (akár plüss, akár azok a műanyag, viszonylag élethű darabok), illetve sportol, kosárlabdázik, valami azzal kapcsolatos dolognak is nagyon szokott örülni. Egy "buta" telefonja van, amivel még fényképezni se lehet, csak hívás és sms. A szülei szerint nem is nyafog jobb telefonért, és az osztályukban nagyon kevés gyereknek van okostelefonja, szóval nem is számít cikinek. Azért senki nem gondolkozik úgy, hogy 9 éves gyereknek feltétlenül iphone kell...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt pont tudom, hogy a szülőket nem zavarja a sminkelés meg a körömlakkozás, évek óta egy csomó ilyesmit kap a gyerek és mindig ki van kenve mindene, amikor látom... én viszont ehhez nem szeretnék hozzájárulni, úgyhogy szétnézek szerintem könyv ügyben, ha már többen is ajánlottátok. A karc készlet pedig egyre biztosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!