Fiúk! Nektek tetszene, ha a párotok egy lávalámpát adna nektek ajándékba?
A kérdésedet olvasva nekem az jön le, hogy te tudnál örülni egy lávalámpának. Nos, lehet megleplek vele, de mi fiúk/ férfiak nem tartjuk semmire sem a lávalámpát. Én még leplezni sem tudnám az értetlenségemet ha ilyen ajándékot kapnék.
Ha elfogadsz tanácsot akkor felejtsd el a
- lávalámpát
- fényképes párnát, macit és egyéb porfogókat
- saját készítésű kupon füzetet amiben sok butaság van írva.
4 hónap együtt járás után csak tudod, hogy mi a hobbija, mit szeret??
Csak tudod, hogy édes szájú vagy milyen ételeket szeret?
Ha végképp nincs ötleted akkor adj neki
- finom, különleges csokit, vagy házi süteményt (ha édesszájú)
- ha szereti a kocsikat akkor vegyél neki autóbemutatóra belépőjegyet.
- könyvek ha szeret olvasni,
- kedvenc DVD, bluray film stb
23/F
Van valami különösebb oka, hogy lávalámpát szeretnél neki adni, azaz célzott rá, hogy kéne neki? Csak magamból tudok kiindulni (de végül is ez volt a kérdés), én nem örülnék neki, mert nem tudnám mire használni, csak porfogó lenne. Kirakni nem szeretném, lomot halmozni nem szeretek, ajándékot pedig nem ajándékozok el... És valószínű azon is elgondolkoznék, hogy ennyire nem ismer, ha ilyen dolgokat kapok.
Csak ismételni tudom az előttem írókat, gondolj bele, mit szokott csinálni, milyen hobbijai, érdeklődési körei vannak, aztán ezzel kapcsolatosan lepd meg valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!